Alexandra Stoica este Ambasadoarea Expoconferinţei ARThitecture

Alexandra Stoica, Ambasadoarea Expoconferinţei ARThitecture

Expoconferinţa ARThitecture revine pe 3 Octombrie cu o nouă ediţie, o nouă tematică şi o mulţime de surprize! Evenimentul din acest an are loc în cadrul centrului business The Office din Cluj Napoca, ansamblu care a obţinut certificarea BREEAM Excellent pentru faza de proiect.

ARThitecture 2014

Tematica ediţiei Ecosisteme şi Arhitectură Sustenabilă va fi dezbătută de speakeri arhitecţi apreciaţi ca fiind surse de inspiraţie pentru întreaga industrie arhitecturală. Fă cunoştinţă cu primii speakeri ai ediţiei aici.

NOUTĂŢI:

Alexandra Stoica este prima ambasadoare ARThitecture!

Alexandra Stoica a fost alături acestui eveniment încă de la prima ediţie, când a participat în calitate de speaker cu prezentarea ,,Certification Tools for Green Buildings”.

Pentru că este doamna care pune Clujul pe harta clădirilor verzi, pentru că experienţa profesională o recomandă şi pentru că ne-am dorit o colaborare cu cineva care, mai mult decât să promoveze evenimentul, poate să se identifice cu el, i-am propus Alexandrei să ne fie în continuare alături, de data aceasta în calitate de Ambasador ARThitecture. Ne onorează faptul că ne-a acceptat propunerea si că vom parcurge împreună paşii pregătirii celei de-a doua ediţii.

Alexandra Stoica – despre ARThitecture:

„Încă de la debutul său iniţial, din 2013 – Conferinţa ARThitecture a atras atenţia participanţilor prin formatul său interdisciplinar.

Mai mult decât o simplă conferinţă de arhitectură, cu tipar de serie şi dezbateri strict specializate, axate pe obiecte singulare: clădiri spectaculoase sau  amenajări interioare cu personalitate – ARThitecture a fost ab initio un eveniment complex, care a adus în atenţia publicului participant subiecte extrem de sensibile pentru evoluţia arhitecturii – ca şi profesie sau chiar domeniu de cercetare.

„ Calitatea în arhitectură” – tematica anului anterior, a cucerit şi a convins cu multidisciplinaritatea sa, aducând împreună deopotrivă arhitecţi cu experienţă, ingineri structurişti, instalatori şi consultanţi pe probleme de sustenabilitate şi mediu înconjurător.

Conferinţa în sine, a creat mediul favorabil dezvoltării premiselor de „Calitate în arhitectură”, deoarece o arhitectură de calitate trebuie să ţină cont de calitatea inputurilor tuturor participanţilor la  procesele derulate în mediul construit.

 

Deşi cu un background foarte tânăr, Conferinţa ARThitecture continuă şi în acest an, de aceeaşi manieră, prin propunerea altei tematici vizionare:  „Ecosisteme şi Arhitectură sustenabilă” – dovedind  audienţei că ştacheta dezbaterilor va fi menţinută la acelaşi nivel interdisciplinar înalt.

 

În contextul afirmaţiilor de mai sus, le mulţumesc organizatorilor pentru alegerea mea în calitate de ambasadoare a Conferinţei ARThitecture. Este o desemnare care mă onorează şi mă obligă să contribui cu tot ceea ce am mai bun la reuşita evenimentului.

Şi pentru că împărtăşim aceleaşi crezuri comune referitoare la faptul că progresul, evoluţia şi inovaţia se naşte din interdisciplinaritate, ne propunem ca anul acesta tematicile de dezbatere să depăşească graniţele clădirilor – ca obiecte complexe.

Dorinţa noastră este să facem un „zoom out” în subiectele de dezbatere – să discutăm şi despre urbanism, oraş, sustenabilitate în mediul construit versus fundamente economice, strategii de dezvoltare teritorială, opinie publică şi suport autorităţi locale.

Tocmai de aceea ne propunem să avem în mijlocul nostru, în afara experţilor arhitecţi şi experţi din domenii conexe : experţi pe dezvoltare regională ai Bancii Mondiale, istorici, consultanţi de mediu, urbanişti.

În concluzie, vă aşteptăm pe data de 03 Octombrie, la sesiunile de prezentări şi dezbateri, cu dorinţa şi convingerea unui eveniment reuşit, bine documentat şi care să aducă un plus de inovare şi creativitate activităţii dvs profesionale.”

 

Înscrierile la eveniment au început deja şi se fac online. Arhitecţii au accesul gratuit cu înscriere în prealabil şi în limita locurilor disponibile. Pentru toţi ceilalţi participanţi organizatorii au pregătit o ofertă early bird. Mai multe detalii pe site.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »