Tarja Turunen la Bucuresti

Ce concert!

De mult speram sa o vad pe Tarja la Ateneu, si iată ca a venit și șansa cu concertul de muzică clasică Ave Maria. Nu există sală mai frumoasă ca asta și i s-a potrivit mănușă Tarjei, venită în turneul de promovare al albumului ei Ave Maria En Plen Air.

O atmosferă atât de personală la un concert nu am simțit de mult. Jocul de lumini te pregătea pentru magia pe care o reprezintă vocea Tarjei. Nu uităm niciodată ce voce măiastră este, dar ea strălucește cu adevărat pe muzică clasică. După cum ne-a spus și ea, iubește cu adevărat să cânte Ave Maria. Toata această iubire și pasiunea pentru muzică i se puteau citi pe față. Pot spune că acest concert este adevărata exprimare a sufletului ei.

Așteptările mele au fost depășite cu mult. Un concert frumos, cu o voce inegalabilă și melodii clasice ce ne aduc mai aproape de Crăciun. În setlist s-a numărat și o Ave Maria compusă de Tarja, dar și cele mai cunoscute melodii de acest fel. Și pentru că erama aproape de Crăciun, ne-a încântat cu Christmas Song și White Christmas. Când a anunțat că urmează ultima melodie din recital, puțini se așteptau să fie Walking In The Air, melodie după care au făcut un cover și cei de la Nightwish. Desigur, Tarja s-a întors în aplauze furtunoase pentru un bis cu Silent Night.

A fost o seara de vis, prin voce, instrumental (pianista si violonistul care au acompaniat-o sunt români), lumini, sală și mai ales atmosferă. La orice concert e un schimb de energie, iar de data asta Tarja a arătat cine este și cât de multe poate. Nu trebuie să uităm că ea este întâi de toate o soprană de talie mondială. Spre bucuria noastră, a anunțat ca dorește să se întoarcă în România la anul, dar cu un alt fel de concert.

Mulțumim Phoenix Entertainment pentru o seară magică. Vă reamintim că în această seară are loc încă un concert Ave Maria la Cluj-Napoca, unde vom fi iarăși prezenți.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »