Secret Garden I Imagination OVER Reason I Bragadiru Palace I The Garden I FRI July 1st

Pentru ca un palat face parte intotdeauna dintr-o poveste pe masura, prefata povestii Complexului Arhitectural Palatul Bragadiru isi are originile la inceputul anilor 1900. Astfel, cladirea Palatului a fost prima data reprezentata pe planul geografic realizat de Institutul Geografic al Armatei in anii 1895-1899 si 1911.

Intregul domeniu poarta numele fondatorului sau, Dumitru Marinescu Bragadiru. Acesta a inceput constructia «Colosului», asa cum era cunoscuta cladirea la inceputurile sale, in jurul anului 1905. Conceput ca Palat al Culturii, aceasta cladire respecta o veche traditie a fabricilor de bere si anume, de a avea in imediata vecinatate un loc de recreere pentru oamenii care lucrau in aceasta industrie.

Palatul Bragadiru a fost realizat dupa planurile concepute de arhitectul austriac Anton Shuckerl, in anul 1894. Este o constructie impresionanta, atat prin marime, cat si prin arhitectura si decoratiuni, cu o atentie deosebita data detaliilor. Gradina de vara si terasa completeaza armonios aceasta cladire cu arhitectura eclectica, cu scari in spirala in stil Normand, cu stucaturi, statui inserate in fatada, oglinzi venetiene si balcoane in stil victorian. Palatul Bragadiru ramane pana in present una dintre cele mai impunatoare constructii ale Bucurestiului de alta data.  (palatulbragadiru.ro)

Secret Garden inseamna un nou concept de petreceri, marca The Garden.

Anul acesta, Paul Agripa ne-a indus usor intr-o stare frumoasa de vara, cu un mix atent si dansant, facand loc merelor de aur.

Praslea b2b Priku au continuat seara cu un mix bine ales, oamenii intrand rapid in atmosfera de basm mult asteptata.

A urmat Cabanne, care in opinia multor petrecareti a fost highlight-ul serii, prestand un mix foarte reusit.

Adevarul este ca, in ciuda problemelor tehnice, oamenii au ramas dedicati pe pozitii, iar acest lucru nu se putea intampla daca muzica si atmosfera nu ar fi fost exact ce trebuie.

All in all, a fost o petrecere reusita, in care imaginatia si dansul au luat locul ratiunii.

Asteptam cu nerabdare urmatorul party marca The Garden!

Puteti urmari aici cateva momente de la party: http://bit.ly/29dXuzz

“Can you remember who you were …
before the world told you who you should be?
Secret Garden presents IMAGINATION OVER REASON”
1

2

3

4

 

Credits: artout.ro

Articol scris de Mihaela Chiseliţă

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »