A sasea editie a Galei Studentilor Romani din Strainatate

Distinctia in educatie se premiaza la inceput de an
Cea de-a VI-a editie a Galei Studentilor Romani din Strainatate

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) anunta incheierea inscrierilor pentru Competitia Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate in anul universitar 2013-2014.
Banner Gala LSRS 2015 - gold
In Concurs, la cele opt categorii anuntate, s-au inscris studenti romani din toate colturile lumii. Concurenții provin de la unviersitati de prestigiu international precum Massachusetts Institute of Technology (MIT), Yale University, Imperial College London, University of Cambridge, University of Oxford, Université Paris-Sorbonne si nu numai.

Festivitatea de premiere va avea loc in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, ce se va desfasura, si de aceasta data, in Sala C.A. Rosetti a Palatului Parlamentului din Bucuresti, pe 8 ianuarie 2015.

Excelenta in educatie. Fidela misiunii asumate de la infiintare, LSRS promoveaza tineri romani cu rezultate si realizari academice si extra-curriculare care se situeaza la un nivel inalt pe plan national si international.

Cea de-a sasea editie a Galei Studentilor Romani din Strainatate marcheaza in acelasi timp aniversarea a sase ani de activitate a LSRS. Proiectele derulate de LSRS au ca obiectiv principal să ofere studentilor romani din strainatate un cadru de dialog si recunoastere prin sustinerea intereselor acestora si promovarea meritelor lor in societatea romaneasca actuala. LSRS incurajeaza pastrarea legaturii cu Romania si promovarea unei imagini pozitive a tarii noastre peste hotare, prin intermediul acestor modele de excelenta si profesionalism.
Invitatie Gala LSRS 2015
Toti cei interesati sa ia parte la o seara de Gala in data de 8 ianuarie 2015 sunt invitati sa isi rezerve gratuit un loc prin completarea formularului disponibil aici. Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza listelor de inscrieri.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »