Romanian Design Week : Instalart/Obiect/003

Intre 17-23 mai, Instalart, asociația culturală care își propune să promoveze și să susțină artele tridimensionale ((sculptură, obiect și land art) organizează expoziţia Instalart/ Obiect/003. Inspired by BASF, la parterul Ethos House. Evenimentul reuneşte creaţiile a 6 designeri şi arhitecţi români importanţi, care au realizat instalaţii pornind de la obiectele create de un alt designer de origine română, Marcel Klamer, astăzi un nume cunoscut în industria germană. Dorin Ștefan, Mario Kuibuș, Robert Marin, Corvin Cristian, Mihai Popescu și Ștefan Barutcief reinterpretează obiecte din portofoliul lui Klamer înzestrându-le cu noi semnificaţii :

Dorin Ștefan | Gradient Design powered by Uanderful

Mario Kuibuș | Cheie powered by Fujitsu-Intel

Robert Marin | Investigație powered by Brikston

Corvin Cristian | Pop Icon/ Design Icon powered by Campari

Mihai Popescu | In vino veritas powered by M1.Crama Atelier

Ștefan Barutcief | Nino Nino powered by DuPont /Corian

Oltean prin naștere și neamţ prin alegerea sa de a locui la Hamburg, Marcel Klamer are peste 600 de obiecte produse de companiile pentru care le-a proiectat, iar pentru o scurtă perioadă o parte dintre acestea vor putea fi văzute la sediul ANAV (Asociația Naționala pentru Arte Vizuale Contemporane), din strada Leonida 11.

Puteți urmări evoluția proiectului Instalart/ Obiect/ 003. Inspired by BASF pe: www.instalart.ro și www.facebook.com/InstalArt3D.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »