Remember the time

Remember The Time? A Show To Remember Michael Jackson feat. Mike Terrana – un omagiu deosebit

În urmă cu câteva zile s-au împlinit 4 ani de la dispariţia celui mai mare star al lumii – Michael Jackson, un artist desăvârşit, ale cărui contribuţii în muzică sunt incomensurabile.

Regele muzicii pop este fără doar şi poate un revoluţionar în materie de muzică modernă. Cu piesele sale memorabile, cu mişcările de dans, cu videoclipurile care nu s-au încadrat niciodată în tiparul banal, Michael ne-a învăţat să iubim, să ne respectăm, să protejăm natura din jurul nostru.

Phoenix Entertainment îi va aduce un omagiu nemaivăzut în România în data de 13 noiembrie la Sala Palatului. Remember the Time? A Show to Remember Michael Jackson îi va avea în rolurile principale pe celebrul toboşar Mike Terrana, pe Evolution Tempo Orchestra condusă de Andrei Tudor, pe DaDans aflată sub coordonarea coregrafei Judith State şi alţi invitaţi speciali într-o interpretare  inovativă a poveştii vieţii lui Michael, aşa cum reiese ea din piesele sale.

Evenimentul de la Sala Palatului nu este un simplu concert tribut, ci constituie o adevărată călătorie iniţiatică în profunzimea sensurilor muzicii megastarului. Simţurile spectatorilor vor fi antrenate de trăirile intense puse în scenă, totul fiind angrenat într-o experienţă inedită. Proiecțiilor deosebite, special create pentru eveniment şi jocurilor de lumini li se vor alătura aşadar mişcările excelente ale celor de la DaDans, grandoarea muzicii interpretate de Evolution Tempo Orchestra într-o manieră simfonic-pop şi desigur, talentul, energia şi spontaneitatea caracteristice marelui Mike Terrana.

Atmosfera spectaculoasă tipică unui concert Michael Jackson va fi reprodusă în evenimentul din 13 noiembrie pentru a-i aduce un tribut cum se cuvine. Pe bună dreptate, Michael a fost declarat de Cartea Recordurilor drept cel mai mare „entertainer” al tuturor timpurilor, iar Thriller rămâne cel mai bine vândut album al tuturor timpurilor. Dacă am încerca să îi rezumăm cariera lui Michael Jackson, ar reieşi următoarele cifre:

•                    13 premii Grammy

•                    26 premii American Music Awards

•                    13 single-uri pe primul loc în topurile din S.U.A.

•                    400 de milioane de albume vândute

Remember the Time? A Show to Remember Michael Jackson feat. Mike Terrana este un eveniment unic în România prin care vom prezenta un omagiu celui care ne-a lăsat o moştenire colosală. Spectacolul de la Bucureşti, cu întreaga desfăşurare de forţe pe care o implică, va ocupa garantat un loc fruntaş în galeria celor mai mari şi mai frumoase spectacole realizate vreodată.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pewww.eventim.ro la preţurile de 280, 220, 160, 110 și 60 de lei, în funcţie de categoria de loc, iar copiii între 5 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50%.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »