Promoţie pentru concertul LED Apple pe tot parcursul lunii cadourilor

Organizatorii concertului LED Apple anunţă punerea în vânzare a unei noi categorii de bilete, destinate celor care îi acompaniază pe spectatorii minori. Biletele LED Café costă 20 de lei şi permit accesul însoţitorilor într-o zonă de tip coffe-lounge, unde vor putea rămâne până la finalul concertului.

 Biletele LED Café nu permit însă accesul în spaţiul în care se va derula concertul.

 Organizatorii concertului detaliază: „Avem mulţi spectatori foarte tineri, care vin la concert însoţiţi de părinţi. Categoria aceasta a fost configurată ca răspuns la numeroasele solicitări venite din partea lor. Cei care achiziţionează biletele LED Café vor fi conduşi într-o cafenea, amenajată pe un culoar ce se învecinează cu perimetrul concertului, cele două zone fiind situate în acelaşi corp de clădire şi pe acelaşi etaj. Astfel, însoţitorii vor fi cât se poate de aproape de cei mici.

 

Aceasta nu este singura facilitate oferită celor care îi îndrăgesc pe LED Apple: luna cadourilor a începe cu veşti foarte bune pentru fanii formaţiei: pe tot parcursul lunii decembrie preţul biletelor pentru mult aşteptatul concert scade de la 70 la 50 lei! Oferta este valabilă pentru acces general, singura categorie la care mai sunt disponibile bilete pentru concertul programat pe 15 februarie

 

Concertul LED Apple este cu siguranţă evenimentul cel mai „fierbinte” al începutului de an: biletele suplimentare din categoria VIP şi biletele Golden Circle pentru concertul LED Apple din 15 februarie s-au epuizat, cu mai bine de două luni înaintea datei concertului.

Publicul nu este singurul nerăbdător să ia parte la acest concert. Şi băieţii din formaţie abia aşteaptă întâlnirea cu fanii din România:

http://www.youtube.com/watch?v=Efa8xg04pm4

Trupa fenomen a scenei K Pop ajunge la Bucureşti pe 15 februarie şi va concerta la Turbohalle. Evenimentul este o premieră, nu doar pentru ţara noastră ci pentru întreaga Europa de est. De altfel, pentru showul ce îmbină într-o manieră explozivă muzica şi coregrafia, s-au cumpărat deja bilete din peste 20 de ţări. Printre acestea se numără atât teritorii îndepărtate, cum ar fi China, precum şi ţări mai apropiate, precum  Ungaria, Austria, Bulgaria, Croaţia, Serbia, Slovenia şi Slovacia, în care s-au pus în vânzare bilete prin intermediul reprezentanţelor locale Eventim.

Pentru concertul de la Turbohalle biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta, şi online pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.bilete.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro şi www.eventim.ro

 

 Fenomenul LED Apple cuprinde rapid România, iar inimile adolescenţilor din ţara noastră bat pe ritmurile hiturilor „Time Is Up,” „Run To You”, „Let The Wind Blow” sau „Bad Boys”. Membrii formaţiei sunt, la rândul lor, foarte entuziasmaţi şi au transmis un mesaj publicului din ţara noastră

http://www.youtube.com/watch?v=Efa8xg04pm4

LED Apple, cel mai cunoscut nume al scenei indie pop-rock coreene, ajunge în premieră în România, pe 15 februarie 2014. Grupul considerat adevărat fenomen în rândul adolescenţilor din ţara de origine va concerta la Turbohalle, iar în deschidere scena va aparţine trupei de street dance autohtone DSK.

 

LED Apple face ravagii în rândul tinerilor însetaţi de ritmuri fresh şi dans, fiind cel mai cunoscut şi iubit „boys band” din peisajul muzical coreean. Popularitatea formaţiei depăşeşte însă cu mult  graniţele Coreei, trecând chiar şi dincolo de delimitările geografice al continentului asiatic: formaţia are un fan club oficial, chiar în România.

 http://youtu.be/7MfvdFY253Q

LED Apple s-a impus printr-un stilul muzical caracteristic, ce îmbină abordarea convenţinală cu prospeţimea muzicii electronice, dar şi prin elementele coregrafice spectaculoase, ce întregesc fiecare show al carismaticilor băieţi.

LED Apple este considerată o trupă fenomen în Coreea, iar la începutul anului 2012 a fost aleasă ca protagonistă a unui reality show difuzat de staţia locală a canalului MTV – SBS MTV. Reality show-ul, derulat în perioada februarie – martie 2012, a înregistrat audienţe record şi le-a întărit statutul de idoli ai adolescenţilor.

Membrii LED Apple au avut apariţii, ca şi „guest start” în cele mai iubite seriale din Coreea de Sud, iar în anul 2012 activitatea le-a fost încununată prin câştigarea distincţiei Rookie Award (secţiunea Idol Division Male), în cadrul celor mai prestigioase premii acordate pe segmetul cultură – divertisment în Coreea de Sud – „20th Korean Culture Entertainment Awards.”

Formaţia a luat fiinţă în 2010 şi a pătruns pe piaţa din ţara natală cu single-ul „Dash”, un cover după o piesă foarte îndrăgită din repertoriul solistei Baek Ji-young. În luna iunie a acestui an  formaţia a lansat mini albumul „Bad Boys” care s-a bucurat imediat de succes.

Cei cinci băieţi care fac furori în rândul adolescenţilor, cu muzica şi coregrafia şi farmecul lor sunt: Youngjun, Hanbyul, Hyoseok, Kwangyeon şi Kyumin.

În deschiderea electrizantului concert LED APPLE va evolua trupa de street dance DSK (Dope Style Kings) din România. Cele 6 fete îmbină cu succes pasiunea pentru muzica Kpop şi coregrafiile puse în scenă de artiştii coreeni, cu cariera pe scena street dance: DSK a câştigat locul 1 la K-Pop World Festival, eveniment organizat anul acesta de Asociaţia Culturală Româno – Coreeană Han Kibun (ACRC). În octombrie anul aceste DSK va lua parte la marea finală a concursului internaţional K-Pop World Festival, ce are loc anual la Changwon, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe din Coreea de Sud.

Spectacolul începe la ora 19.00

Concertul LED Apple înseamnă primul pas către o punte culturală româno-coreeană pe segmentul muzică-divertisment şi reprezintă o colaborare cu Asociaţia Culturală Româno – Coreeană Han Kibun (ACRC).

Evenimentul este organizat de Kompas Events: www.kompasevents.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări bilete puteţi trimite mesaje pe adresa:  events@kompasevents.ro, iar update-uri constante găsiţi pe pagina de facebook a organizatorului.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »