Presa de Rock Bun – program pe zile și reguli de acces

Cel mai nou festival rock autohton, Presa de Rock Bun, se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni, adică vineri, 29, și sâmbătă 30 noiembrie, la House of Parties.

Pe scena din incinta Casei Presei Libere vor urca 10 trupe în cele două zile de festival. Up to Eleven și Pseudonoise se alătură trupelor deja anunțate – Alternosfera (Republica Moldova), Vița de Vie, Robin and the Backstabbers, Sarmalele Reci, PIMP, Mere, Astero și N.O.R.

După ce a concertat pe aceeași scenă cu trupe ca Luna Amară, Omul cu Șobolani, Alternosfera, Byron, Trooper, Iris etc., având la activ un prim cd înregistrat live din concert, după ce a dezvoltat proiectul Tribute to Nirvana, trupa Up to Eleven și-a propus să fie cât mai vizibilă și cât mai aproape de susținători. În prezent pregătește un album de studio. O parte din piesele ce vor răsuna pe cd-ul Up to Eleven se vor auzi în cadrul recitalului de la Presa de Rock Bun.

Pornită ca o joacă, trupa Pseudonoise abordează Alternativ Grunge Rock Metal cu toată seriozitatea. Membrii Pseudonoise (Andrei Stoicescu, Mihai Vulpoi, Adi Ene, Octav Ionescu, Victor Popa) se simt în largul lor pe scenă, fie că e vorba de un concert de club sau de un festival, de un concert caritabil sau de o petrecere de motocicliști. Pseudonoise transmite energie și poftă de rock. Au promis că la Presa de Rock Bun vor face show.

Așadar, cu un line-up de 10 trupe, programul festivalului va fi următorul:

Vineri, 29 noiembrie
Ora 18.00 – acces
Ora 19.00 – Up to Eleven
Ora 19.30 – N.O.R. (Oradea)
Ora 20.15 – PIMP
Ora 21.00 – Robin and The Backstabbers
Ora 22.30 – Vița de vie
Ora 00+ – DJ Detzy

Sâmbătă, 30 noiembrie
Ora 18.00 – acces
Ora 19.00 – Pseudonoise
Ora 19.30 – Astero
Ora 20.15 – Mere (Arad)
Ora 21.00 – Sarmalele Reci
Ora 22.30 – Alternosfera (Republica Moldova)
Ora 00+ – DJ Detzy

Accesul la Presa de Rock Bun se va face pe baza biletului valid de o zi sau a abonamentului. Biletul asigură accesul unei singure persoane, o singură dată, iar abonamentul este valabil în ambele zile ale festivalului.
Biletul în baza căruia se face accesul trebuie păstrat pe toata durata festivalului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.

Biletele pot fi achiziționate prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online prin http://www.eventim.ro/ro/bilete/presa-de-rock-bun-bucharest-press-house-ballroom-336693/event.html.

Prețul biletelor până la data de 29 noiembrie este de 30 de lei pentru o zi și de 50 de lei pentru abonament. Biletele vor putea fi achiziționate și la intrare, prețul acestora fiind atunci de 40 de lei pentru o zi, iar al abonamentelor de 70 de lei.

Nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale şi semiprofesionale, aparate de înregistrare audio-video, cuţite, arme, artificii, substanțe periculoase, obiecte contondente, animale de companie, scaune, bidoane de plastic, sticle, cutii de conserve, mâncare. De asemenea, spectatorii sunt rugaţi să nu vină la concert cu bagaje şi obiecte voluminoase.

În incintă vor fi amplasate baruri. Ca atare, organizatorii roagă publicul să nu vină cu băuturi din afară, având posibilitatea de a le achiziționa la spectacol.

Este interzis accesul persoanelor sub 16 ani fără însoțitori majori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a evacua pe loc persoanele care afișează un comportament neadecvat, în neconcordanță cu regulile generale de securitate sau ale bunului simț.

Print Friendly

Laura Lucia Mihalca

Artist vizual, curator, jurnalist -Președinte revista Art Out -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *