Maestrul Ovidiu Lipan "Tandarica" isi aniverseaza astazi ziua de nastere

Legenda a muzicii rock romanesti, fost component al trupelor „Rosu si Negru” si „Phoenix”, celebrul tobosar  Ovidiu Lipan „Tandarica” implineste astazi 61 de ani.

Daca in anii trecuti ziua sa de nastere era prilej de mare sarbatoare si de petrecere alaturi de prieteni,  de fani, de mass-media, anul acesta maestrul isi doreste discretie si o aniversare tihnita. Desi, sufletul sau debordeaza de tinerete si energie, evenimentele intamplate in ultimul timp in tara nu l-au lasat indiferent, l-au facut sa rezoneze cu ele si sa mediteze la lucruri mult mai profunde.

Intrebat ce isi doreste de ziua lui, Ovidiu Lipan Tandarica  a declarat ca ii place mai mult sa ofere cadouri decat sa le primeasca si ca important pentru el este  ca cei din jur sa fie fericiti.

Si totusi, din punct de vedere  muzical, cel mai frumos cadou pe care si l-a facut la implinirea celor 61 de ani este infiintarea  trupei Pasarea Rock, alaturi de fostii sai colegi de la Phoenix: Mircea Baniciu si Josef  Kappl. Noul proiect va avea un sound actual dar va readuce la viata spiritul si ritmul care i-a consacrat in anii ’70 cand umpleau stadioane intregi cu muzica lor. Pasarea Rock isi va  „lua zborul” pentru prima data intr-un concert extraordinar  la Sala Palatului, pe 25 martie 2014.

Dupa ce in noiembrie, anul trecut, Ovidiu Lipan – Tandarica a sarbatorit 50 de ani de activitate in cadrul primei editii a Galei „Stele Romanesti”, aseara, intr-un eveniment organizat de Autoritatea Nationala pentru Turism , a fost desemnat Ambasador Onorific al Turismului Romanesc alaturi de alte personalitati de cultura, avand sarcina sa promoveze Romania la targurile de turism din tara si strainatate.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »