Ligia Niculae – profil si urari

 

Ligia Niculae, redactor adjunct Art Out, adaugă astăzi încă o floare în buchetul vieții.

În tot acest timp, ea continuă să scrie pagini importante din dezvoltarea revistei Art Out, gestionând cu abilitate echipa redacțională.

Ligia este un exemplu în privința implicării și motivației. De-a lungul colaborării cu ea, am învățat responsabilitatea acțiunilor noastre, am învățat că în privința lucrului, nu există diferențe între statutul de voluntar și alt statut posibil (freelancer, angajat etc), cu toții trebuie să fim nu doar responsabili, ci și capabili să gestionăm diferite situații. Tot Ligia ne-a învățat să fim exigenți, să cerem cât mai mult de la noi înșine, de la membrii echipei, de la Art Out.

Ne-am împrietenit cu ea, am cunoscut-o mai bine. Am lucrat împreună, am participat la evenimente împreună, am construit proiecte impreună.

Și ne-am și distrat bine la evenimentele de team-building. Ședințele de redacție au căpătat altă dimensiune în prezența ei, fiind momente importante când echipa se reunește. Ligia ne-a adus și pasiunea pentru dulciuri și ciocolată.

Suntem mândri să o avem în echipă, mândri că ea este redactor-adjunct al revistei.

În această zi importantă pentru ea, ne alăturăm gândurile pentru a-i dori tot ce este mai bine.

Echipa redacției nu a întârziat să transmită urări pentru Ligia:

 

– „Tanjoubi omedeto Ligia-san” (La mulţi ani în limba japoneză), scrie Larisa.

– „Gezuar Ditelindjen” (La mulţi ani în limba albaneză), transmite Xhenis Shahu.

– „Dragă Ligia, eşti cea mai bună „şefă”, cea mai tare profesoară și îmi face nespusă plăcere să vorbesc cu tine şi să lucrăm împreună la articole. Vreau să îți urez un călduros la mulți ani și sper să ai parte de tot ce îți dorești ( în special să câștigi la Loto și să îți cumperi multe tablouri ). Cu drag, Diana Giura.”

– „Astăzi este ziua unei persoane dragi, una dintre persoanele care mi-a oferit șansa să demonstrez ceea ce pot și să fac ceea ce imi place, adică să scriu și vreau să îi urez o sinceră urare de la mulți ani. Da , Ligia, este ziua ta și iți doresc să rămâi la fel de tânără, frumoasă, specială și importantă în viețile multor oameni. Ești o persoană deosebită, o femeie fumoasă, o profesoară atentă și un redactor talentat și nu în ultimul rând o șefă bună. Iți urez un sincer LA MULȚI ANI, să ai parte doar de împliniri pe toate planurile şi de momente speciale alături de familie, prietenii și cei dragi ție, și ziua aceasta să fie una inedită. La mulţi ani Ligia!”, transmite Ionela.

– „Odata cu acest eveniment am ocazia sa-ti spun mulţumesc şi să îţi urez succes în ce faci. Sper să ai parte de fericire şi să îţi păstrezi gândirea critică.”, scrie Vlad.

– „Dragă Ligia, îţi doresc multă fericire, sănătate şi la cât mai multe colaborări cu revista!”, îi urează Cezara.

– „Ligia, la mulţi şi fericiţi ani inspiraţionali, înzestraţi cu răbdare şi creativitate.”, scrie Andreea.

 

 

Mesajele continuă să sosească şi din rândul altor departamente Art Out:

 

– „Dragă Ligia,

De mult timp, soarta revistei Art Out, la nivel pragmatic, redacţional, a stat în mâinile tale şi, din afară, efortul pe care tu îl depui se vede foarte bine! Sper ca astăzi, de ziua ta, să fii mai fericită ca oricand, să ieşi, să te simţi bine şi să fii mândră de felul in care ai crescut. Îţi urez cu drag, cât mai multe proiecte frumoase şi împlinire sufletească! Cu drag, Karla.”

– „Astăzi este ziua în care nu îmbătrânești, ci devii mai înțeleaptă. Astăzi este ziua în care buchetul vieții a mai adăugat o floare. Îți urez să ai parte de sănătate, că-i mai bună decât toate, să fii iubită, să ai putere de munca și rezultate remarcabile în toate proiectele tale. Și tot ce e mai bun și mai frumos să-ți fie aliat în drumul pe care l-ai ales. O zi frumoasă și plină de căldura celor dragi ție să ai.”, scrie Bianca Silitră.

– „Este o onoare pentru mine să fac parte dintr-o echipă frumoasă și cu oameni muncitori. Este de asemenea o onoare să fiu in aceeași echipă cu o persoană care pune suflet în ceea ce face și care îți dă o mână de ajutor când îi ceri, acea persoană este Ligia. La mulți ani Ligia, să fii sănătoasă și fericită. Îți doresc să ți se îndeplinească toate visele. Cu drag, Marius.”

– „La mulți ani sănătoși, Ligia! Întotdeauna a fost o plăcere să lucrez alături de tine. Să ai o viață frumoasă alături de oameni minunați. Cu drag, Tamara.”

-„La mulţi ani, Ligia! Îţi doresc să fii sănăatoasă, fericită, să ai parte numai de realizari frumoase şi să ramai aceeaşi persoană minunată. Deşi te cunosc de puţin timp, apreciez foarte mult la tine hotărârea şi siguranţa, respectul oferit celorlalţi şi nu în ultimul rând inteligenţa şi ambiţia de care dai dovadă. Şi nu, nu sunt cuvinte mari spuse doar pentru a fi spuse! În urma colaborărilor pe care le-am avut am învăţat multe lucruri, îmi place să lucrez cu tine deoarece îmi dai incredere că pot mai mult şi pentru asta îţi muţtumesc. În fiecare an, 22 noiembrie este o zi specială pentru tine, o zi de care trebuie să te bucuri! Îţi spun încă o dată la mulţi, mulţi ani cu bucurii nenumărate! Patricia.”

– „Ligia, in primul rând, ţin să îţi mulţumesc! Eşti un exemplu de putere, dăruire şi frumuseţe. Cu ocazia acestei zile speciale, îţi doresc multă sănătate şi impliniri pe toate planurile. La mulţi ani fericiţi! Îmbrăţişări calde. Cu drag, Iulia”

– „La mulţi ani, om frumos! Eşti un exemplu de putere, ambiție, perseverență si frumos!”, transmite Raluca.

– „Dragă Ligia, îţi doresc multă sănătate, toate visele să ţi se îndeplinească şi să rămâi mereu la fel de puternică, entuziastă şi perseverentă! La mulţi ani frumoşi!”, scrie Diana Lavinia.

– „La mulţi ani, Ligia! Îţi doresc fericire şi să îţi îndeplineşti toate visele! Mult noroc în continuare în tot ce îţi propui să faci! Andrada”

– „La mulți ani, Ligia! Multă fericire, sănătate și cât mai multe realizări! Cu drag, Elisa.”

– „La mulţi ani, Ligia! Nu mai zic să creşti mare, că ne dai lecţii tuturor de viaţă, de maturitate, de eleganţă. Îţi doresc toate cele bune, să ai realizări şi impliniri şi să fii fericită. La mulţi ani!”, transmite Simona.

– „La mulţi ani Ligia! Multă sănătate, fericire şi toate dorinţele să ţi se împlinească!”, scrie Andreea Gabriela.

–  La mulţi ani, Ligia! Să ai parte de zâmbete, înţelegere şi multă iubire. Să te bucuri de ziua ta şi să te distrezi alături de toţi cei dragi. Cu drag, Andreea Ananiesei.”

– „La mulţi ani, Ligia!  Sper să ai parte doar de momente frumoase, să fii fericită și să îți conturezi viața așa cum își dorești tu! Cu mult drag, Bianca Vasilescu.”

– „La mulți, mulți ani! Să ai parte de tot ce îți dorești și…să ne aduci mereu bomboane sau ciocolată, așa cum faci la fiecare ședință de redacție.”, transmite Alex.

– „La mulți ani, draga noastră Ligia! Ești întotdeauna sprijin și ajutor de nădejde! Îți doresc ca ambiția și determinarea să te ducă pe cele mai înalte culmi!”, scrie Mădălina.

– „Dragă Ligia, eşti << doctorul >> nostru sofisticat, acea persoană care te face să îţi doreşti să pui lucrurile în mişcare. Pasiunea ta pentru istorie ne inspiră pe toţi. Organizată şi entuziastă, faci ca fiecare şedinţă să fie productivă. Şi îţi ador poveştile despre Roger şi colierele. Să adaugi un an nou grozav, care să-ţi umple filele existenţei cu experienţe memorabile şi oameni extraordinari.”, scrie Diana.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »