LEPROUS confirmati pentru ROCKSTADT EXTREME FEST 2017

LEPROUS este cel mai nou nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc in perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

Este aproape imposibil sa compari muzica Leprous. Ii poti asemana cu Opeth, Arcturus, Porcupine Tree, Van Der Graaf Generator sau Emperor. Mai mult, acesti tineri muzicieni se regasesc atat in componenta Emperor cat si Ihsahn. Lansati in 2001, acesti tineri norvegieni au ajuns deja un nume important in scena progresiva europeana, cu un al patrulea album lansat in 2015 ce a ajuns in Top 100 in Finlanda, Germania, Belgia sau Olanda, disc promovat printr-un turneu european masiv, urmat de un turneu american.

 

In 2017, Leprous vor sustine un extins turneu impreuna cu legendarul Devin Townsend si Between The Buried And Me. Muzical, Leprous variaza de la rock progresiv, la jazz, la metal. O experienta inedita pentru un ascultator cu mintea deschisa.

 

Pana in acest moment au fost confirmati OPETH, KORPIKLAANI, ALESTORM, NAPALM DEATH, AUGUST BURNS RED, NILE, LEPROUS, IXXI, NECROVILE, ANIME TORMENT si ZOMBIE ATTACK.

 

Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2017 fiind disponibile mai jos.

 

La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile , ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

 

Ca o noutate pentru acest an, categoria VIP a fost eliminata. In schimb, sesiunile de Meet And Greet vor fi din acest moment publice, in limita timpului impus de managementul formatiilor.

 

Pretul abonamentelor este urmatorul:

190 lei = 16.09 – 16.11.2016

230 lei = 17.11.2016 – 1.02.2017

270 lei  = 2.02 – 09.07.2017

300 lei  = 10.07.2017 si pe toata durata festivalului

Biletele pot fi gasite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cat si in punctele de vanzare deja cunoscute: Reteaua de bilete Eventim, MyTicket si Bilete.ro. Pentru achizitia in sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »