Fotografia ca terapie de Andreea Chiru

Afis expozitie foto1

DanaArtGallery , Galeria Odeon şi Florentina Andreescu vă invită să vizitaţi expoziţia de fotografie cu numele FOTOGRAFIA CA TERAPIE semnată de ANDREEA CHIRU, psihoterapeut şi fotograf de artă.
Vernisajul este pe 20 ianuarie , ora 19, Teatrul Odeon, foaierul sălii studio, la Galeria Odeon, Caleea Victoriei, nr 40-42, Bucureşti.
Expoziţia poate fi vizitată între 20 ianuarie şi 10 februarie 2015.

Arta ne-a expus adesea, în plenitudinea ei, frumuseţea femeii, aceasta fiind muza multor artişti şi opere nemuritoare încă. Însă nici arta nu poate schimba credinţa legată de neacceptarea propriului corp, cu care multe femei se hrănesc zi de zi. Scopul acestei expoziţii este de a prezenta o formă de expresie prin care încurajez oamenii să intre în contact atât cu propriile defecte, cât şi cu calităţile lor şi să înveţe să se privească altfel.
Fotografia este mai mult decât o imagine, un mijloc de expresie, o artă, este o modalitate de vindecare, prin intermediul căreia oricine se poate oglindi, se poate cunoaşte sau se poate înţelege.
Fotografia însăşi este terapie, atât pentru fotograf, pentru privitor, cât şi pentru persoana fotografiată, ea vine ca reflexie a subconştientului nostru transpus simbolic într-un cadru.

Detalii despre Andreea Chiru:

http://danaartgallery.ro/fotografie/andreea-chiru
http://andreeachiru.blogspot.ro/

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »