Concurs de idei Lente

Concurs de idei Lente

În fiecare sezon Lente & cafea își schimbă meniul, încercând să folosească un concept ieșit din banala listă de preparate înșirate într-o copertă de vinilin și propunând, pe rând, o poveste concretizată într-un album de amintiri, o carte sau un ziar. Poți găsi arhiva tuturor meniurilor cu care ne-am jucat până acum la issuu.com/lentecafea.

De fiecare dată am căutat o idee care să te facă să decizi meniul printr-o călătorie tematică, fie că era gazeta Lente sau un CD cu recomandări muzicale, iar acum a venit momentul în care vrem să alegi și să te implicăm.

Trimite, până la 15 septembrie, ideea ta de meniu Lente & cafea, însoțită de o schiță, la mailul cristiana@lente.ro. Ideea câștigătoare va primi 100 EUR, plus un card de reducere pentru cine, beri și toate vizitele tale la noi. Proiectul câștigător se va anunța pe 18 septembrie.

Credem că poți scoate din banal orice gest, investind energie și atenție. Credem că mâncarea e doar 40% din experiența pe care o ai când ieși în oraș, așa că încercăm să oferim premisele unei insule interesante în jungla urbană, insulă în care restul de 60% este atmosferă, pe care te rugăm să ne ajuți să o împrospătăm.

Nu credem în viteză, așa că așteptăm să ne trimiți ideile tale pe îndelente.

CERINȚE PRACTICE
(elemente obligatorii de conţinut pentru evaluarea proiectelor)

☁ Meniul trebuie să conțină un loc vizibil și practic în care se poate atașa meniul săptămânii și flyere ale evenimentelor Lente (format A6)
☁ Preparatele din Lente Praporgescu si Lente Arcului sunt diferite, însă conceptul va fi același. Fiecare meniu va include o pagină cu sugestii de preparate din locația cealaltă.
☁ Credem că ceea ce facem se înscrie în Edutainment. Vrem să păstrăm asta.http://en.wikipedia.org/wiki/Educational_entertainment
☁ Proiectul câștigător va fi, pentru un sezon, meniul Lente. Așa că trebuie să fie realist, realizabil și însoțit de un buget estimativ per exemplar.
☁ Orice proiect trimis după 15 septembrie nu va fi luat în considerare.

LENTE & cafea nu e un bistro obișnuit.

Lente e locul unde mâncarea bună se intersectează cu intimul, așa cum o face un cămin. Ne întâmpinăm oaspeții în mod relaxat, pentru că atmosfera e mai importantă decât mâncarea. Nu credem în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare.

We welcome kids, bikes, pets and open minded people.

FB event: https://www.facebook.com/events/594466653933478/

Print Friendly, PDF & Email

0 thoughts on “Concurs de idei Lente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »