Caravana TIFF la Oradea

Sursa foto: https://www.facebook.com/OradeaTurism/photos/pcb.1437740196553495/683363598463006/?type=1&theater

Caravana TIFF la Oradea

Cea de-a șasea ediție a Caravanei TIFF aduce treizeci și patru de filme selectate în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania.

 

Pe 17 iulie 2015 caravana TIFF a făcut prima oprire în Oradea în Șanțul Cetății Oradea. Urma să difuzeze trei filme diferite în cele trei seri ale weekendului. Prima seară publicul urma să vadă fimul distins cu Ursul de Argint pentru regie la Festivalul de la Berlin, Aferim! (regizor de Radu Jude). Însă dupa nici o oră, filmul a fost întrerupt din cauza furtunii.

A doua seară urma să fie reluat filmul ”Aferim!” și proiectat filmul ”Clouds of Sils Maria” (regizat de Olivier Assayas), premiat pentru cel mai bun film la Louis Delluc Prize în Decembrie 2014. Din păcate vremea nu a dorit proiectarea filmului ”Aferim!” lăsând timp vizionării doar celui de-al doilea film.

A treia seară părea promițătoare, vremea părea să țină cu ”Aferim!” care a fost proiectat cu succes, urmat de filmul ”Wild Tales” (regizat de Damian Szifron), film nominalizat la Oscar.

Caravana se desfășoară în perioada iulie – septembrie 2015. Ttrecută de a doua oprire în Carei (20 – 22 iulie) și Deva (24 – 26 iulie), urmează opriri la: Satu Mare, Alexandria, Timișoara, Târnăveni, Brașov, Galați, Bacău, Piatra Neamț, Iași, Baia Mare, Craiova, Sfântu Gheorghe, Constanța și Cluj.

Carmen Diana Fortis

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »