Sapte pentru Moscova

 

Comunicat de presa

 

Sapte pentru Moscova

 

Annart Gallery sustine ca partener Colorand griul, proiectul romanesc care participa la a patra editie a Bienalei Internationale de Arta Contemporana de la Moscova, 23 septembrie – 30 octombrie 2011.

 

Proiectul, curatoriat de Cosmin Nasui, reuneste lucrari semnate de sapte artisti romani si a fost selectat de catre exigenta comisie de specialitate condusa de curatorul Bienalei, Peter Weibel si de comisarul Joseph Backstein.

Foto: Francisc Chiuariu; photo credits: Lucian Muntean, modernism.ro

Imagine galerie Annart

La Moscova, intr-un context de expunere internatonala de maxima vizibilitate, proiectul romanesc ofera o sansa remarcabila de integrare in esalonul de varf al artei contemporane si de formare a unei cote autentice si valoroase acestui “al doilea val” de creatori romani – Francisc Chiuariu, Bogdan Rata, Dragos Burlacu, Ana Maria Micu, Catalin Petrisor, Aurel Tar, Zoltan Bela.

 

Dincolo de sustinerea directa a participarii la Bienala de la Moscova, AnnArt Gallery are in vedere un parteneriat pe termen lung cu artistii si echipa curatoriala Colorand griul, ce va include expozitii si participari la programe internationale.

 

Suntem incantati de “descoperirea” acestei echipe – cu un demers profesionist, cu reflectie inteligenta si originala, ne spune Gabriela Massaci, directorul de programe al AnnArt Gallery. Ca si noi, ei cred in constructia temeinica si nu sunt sedusi de optiunea unui succes imediat si facil. Partenerii pe care ni-i dorim si pe care ii sustinem sunt cei care au resurse pentru “drumul lun”, cu harti in schimbare si provizii variabile dar cu bucuria cautarii si a descoperirii locului nou si insemnat. Exista culoare – nu doar gri. Lucrarile din selectia Colorand griul pot sta cu siguranta pe orice simeza a lumii – sub privirea publica sau sub cea discreta a unei colectii private.

 

Annart Gallery este o galerie de arta contemporana si casa de licitatii fondata in mai 2011.

 

www.annartgallery.ro

 

Contact:

 

Ioana Radu

Director executiv

 

ioana.radu@annartgallery.ro

Lasă un răspuns