Noi confirmari in distributia Kings On Ice Olympic Gala: Brian Joubert si Tomáš Verner, la Bucuresti!

Brian Joubert si Tomáš Verner sunt cele mai noi doua confirmari din distributia Kings On
I
ce Olympic Gala ce va avea loc pe 5 aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Cei doi patinatori se afla saptamana aceasta la Budapesta unde concureaza pentru marele titlu in cadrul Campionatului European de Patinaj Artistic ce debuteaza astazi, in Ungaria.

 

Cu un palmares de invidiat si o cariera ce cuprinde numeroase premii si distinctii la diferite competitii internationale, Brian Joubert s-a remarcat in anul 2007 cand s-a clasat pe primul loc in competitia masculina din cadrul Campionatului Mondial de patinaj artistic de la Tokyo, devenind in scurt timp unul dintre cei mai renumiti si apreciati patinatori la nivel international. Joubert a castigat atunci aprecierea publicului si in special a sustinatorilor francezi, aducand tarii natale, dupa aproape 42 de ani, prima medalie de aur intr-o competitie mondiala. Dupa opt victorii la Campionatul National din Franta si trei titluri la Campionatele Europene, presa internationala l-a declarat in repetate randuri „regele francez” al patinajului artistic si unul dintre cei mai carismatici reprezentanti ai acestui sport.

Nascut in 1986, Tomáš Verner este unul dintre cei mai de succes patinatori ai Republicii Cehe. Medaliat cu aur in cadrul Campionatului European din 2008 si campion national al Cehiei de nu mai putin de zece ori, Verner a obtinut victorii importante la competitiile sportive internationale printre care se numara medaliile de argint si bronz de la Campionatul European, sase medalii Grand Prix, incluzand locul intai la Cupa Rusiei, premiu obtinut in anul 2010.

Alaturi de Brian Joubert si Tomáš Verner, in cadrul Galei Olimpice de la Bucuresti, se vor mai afla si regele ghetii”, Evgeni Plushenko, dar si mult-indragitul patinator Stéphane Lambiel, mai multe detalii despre intreaga distributie urmand a fi anuntate in perioada urmatoare.

Organizat de Amphitrion, Kings On Ice Olympic Gala va avea loc pe data de 5 aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti, biletele fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro la preturi cuprinse intre 120 si 400 lei.

Lasă un răspuns