Se ocupă locurile la ARThitecture!

În 15 Noiembrie are loc ExpoConferinţa ARThitecture, un eveniment organizat în parteneriat cu Ordinul Arhitecţilor din România, care va aduce la Cluj-Napoca peste 200 de arhitecţi şi specialişti din domenii conexe arhitecturii.

ARThitecture este punctul de întâlnire pentru discuţii cu privire la calitatea mediului construit într-un mediu extensiv. Suntem preocupaţi să aflăm care sunt cele mai înalte standarde la care poate ajunge posibilul şi tangibilul în România şi în străinatate; să împărtăşim experienţele avute şi să le anticipăm pe cele care vor urma.

Locurile în sală se ocupă repede datorită speakerilor invitaţi şi dat fiind faptul că înscrierile sunt gratuite pentru arhitecţi, iar specialiştii din domniile conexe beneficiază de o reducere de 10 euro dacă se afla printre primii 30 de înscrişi. Astfel taxa va fi de 49 euro + TVA, în loc de 59 euro +TVA.
Pentru înscrieri vă invităm să accesaţi site-ul evenimentului http://arthitecture.ro/the-conference/registration/ .

Evenimentul este realizat cu sprijinul OAR, Chic Ville şi Euro GSM.

Partener principal: Reynaers Alluminium.


Libero Events este o agenţie de evenimente B2B şi B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerţ online, medical şi evenimente dedicate antreprenoriatului. Organizam targuri si expozitii: Touristica, BebeShow, conferinte: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Arthitecture, workshopuri si seminarii.

Lasă un răspuns