Va invit la vernisaj!
Vernisaj: Marti, 25 martie 2014, ora 19:00
Galeria Odeon, Calea Victoriei 40-42, Bucuresti
Foto Dragos Malaescu
Without Face este o expozitie ce alatura o serie de fotografii conceptuale realizate de catre Dragos Malaescu. Fiecare fotografie expusa absoarbe privitorul intr-o poveste misterioasa, imaginata dincolo de chipurile personajelor fotografiate.
Artistul alege sa isi exprime propriile viziuni creative prin intermediul acestor metafore vizuale. Obscuritatea ce invaluie imaginile si ingeniozitatea obiectelor utilizate provoaca imaginatia publicului, ilustrand totodata o viziune artistica inedita.
Accentele horror-noir din fotografiile artistului, dublate de o sensibilitate fata de elementele naturale caracterizeaza demersul sau fotografic.Cei 8 ani de experienta in fotografie, pasiunea nemarginita si curiozitatea pentru acest domeniu au modelat activitatea artistica a tanarului fotograf. Pana in prezent, lucrarile acestuia au fost expuse in cadrul mai multor expozitii de fotografie personale si colective, atat in Bucuresti, cat si in strainatate. Participarea in cadrul expozitiei de fotografie Story of the Creative din New York, a reprezentat pentru tanarul fotograf momentul culminant al anului 2013.
Lucrarile lui Dragos Malaescu sunt adesea inspirate de necunoscutul naturii, acesta fiind predominant atras de arta fotografiei alb-negru. Student la medicina, fotograful incearca sa isi transpuna sensibilitatea si in opere de interes stiintific, contribuind la realizarea unui atlas de anatomie.Expozitia este deschisa publicului in perioada 25 martie- 15 aprilie.

 

http://blog.dragosmalaescu.com/
http://www.teatrul-odeon.ro/

Curatorul expozitiei: Daniela Zbarcea
Evenimentul este realizat cu ajutorul: Galeria Odeon, Atelierul de Print, Murfatlar, DanaArtGallery

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »