Volumul Lux Lexicon al Editurii Baroque Books & Arts lansat in librarii

Volumul Lux Lexicon al Editurii Baroque Books & Arts  lansat in librarii

 Coperti realizate de Florin Pantilimon, Art Yourself Gallery

luz lexicon

 In anul 2014, Art Yourself Gallery si Editura Baroque Books &Arts au realizat un joint venture prin care vor prezenta  cartea la nivel de arta si arta integrata in volume literare.

Artistii din portofoliul Art Yourself Gallery vor fi prezenti in aproape toate titlurile editurii Baroque Books & Arts din acest an, cu grafica pentru coperti si deschideri de capitol. Prin aceasta asociere incercam sa aducem publicului un plus valoare, pe langa placerea de a citi, bucuria de a privi.

Incepand din 15 mai, Editura Baroque Books & Arts a lansat in librarii un nou volum, Lux Lexicon, autor, Alexander Marguier coperta cartii  fiind comisionata si creata de Florin Pantilimon prin Art Yourself Gallery, traducere Mihai Moroiu. Lux Lexicon  sau Tot ce este mai bun pe lume pe bani dezvaluie secretele luxului….O pledoarie subtilă şi competentă pentru consumul rafinat și independent, cu bun-gust şi spirit de selecţie.Totul despre lucrurile alese. Un slalom ludic în lumea celor mai remarcabile oferte, însoțit de cel mai profund respect față de obiectul desăvârșit, de la jeanşi la ciocolată, de la lenjerie la iahturi, de la hârtia de corespondenţă la briliante, de la ochelari la ceasuri, între un pahar de şampanie şi o terină de foie gras.

In fiecare volum, Art Yourself Gallery isi face simtita prezenta printr-o identitate de fiecare data noua, o identificare personala cu titlul cartii prin viziunea artistilor pe care-i reprezentam. In Lux Lexicon, Art Yourself by artist /  Florin Pantilimon va prezinta  Luxul ca arta (Coperta 3)

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »