Tronul de Fier vine in Romania la East European Comic Con

Legendarul tron de fier din Game of Thrones revine in România.

Fiecare colț al lumii are câte un rege si o armată care se luptă pentru a pune stăpânire pe el, dar acum poți fi chiar tu cel care are această onoare și putere. Faimosul tron revine la București la East European Comic Con.

In perioada 8-10 mai 2015, HBO Romania ofera fanilor sansa de a se poza in postura de Rege sau Regina a universului Game of Thrones. Asadar, dupa dinastiile Targaryen si Baratheon, acum este sansa ta sa stapanesti cele 7 regate, la East European Comic Con.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment destinat pasionatilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate din Europa de Est, avand ca sursa de inspiratie mult apreciatul Comic Con de la San Diego.

Printre invitatii de seama se numara actorii veniti special de la Hollywood pentru publicul din Romania: Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural), Dan Starkey (Strax din Dr. Who) si Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones). In plus, evenimentul se va bucura si de prezenta artistilor grafici Sycra si Bobmeatbag, dar li a celebritatilor din online Creative Monkeyz, 10 lucruri, Sector 7, Romercial, Rezumatul Zilei, Doza de Has, Tequila, Zmenta, Bobospider si Dani pe net.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »