This is my Voice! la Craiova

 

This is my Voice!” la Craiova,

40 de voci tacute vorbesc prin fotografie

 

Asociatia Euroarte, Asociatia Vasilida si Fotoclubul “Dan Mihai Calinescu” va invita la expozitia foto “This is my voice!”, ce prezinta o selectie de fotografii realizate de 40 de tineri surdo-muti din Romania si Polonia in cadrul modulelor de Photovoice derulate in perioada mai-septembrie 2011. Proiectul “This is my Voice!” este Finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, Actiunea 1.3, Proiecte pentru democratie participativa.

Expozitia foto “This is my voice!”, va fi vernisata in data de 16 octombrie 2011, orele 18.30, la Galeriile de Arta ale Cercului Militar din Craiova si va ramane deschisa publicului vizitator in perioada 15 -30 noiembrie 2011.

 

Autorii fotografiilor sunt 40 de tineri surzi sau hipoacuzici din Romania si Polonia, care, prin intermediul fotografiei (metoda Photovoice) isi exprima problemele, opiniile, nevoile, dorind sa comunice cu persoanele auzitoare pentru a fi intelesi si integrati.

 

Pe toata durata lunii octombrie 2011 expozitia “This is my voice!” a poposit la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti; urmeaza Craiova, si apoi, in perioada ianuarie – mai 2012 expozitia cu rezultatele proiectului va fi itinerata la Cluj si Varsovia, in comunitatile tinerilor participanti, dupa urmatorul program:

 

1 februarie- 3 martie 2012 – Biblioteca Judeteana Octavian Goga Cluj, Asociatia ArtImage;

martie 2012 – Sediul Polish Deaf Association din Varsovia, Polonia.

 

Mai multe informatii despre acest proiect puteti gasi la: www.thisismyvoice-photovoice.blogspot.com

 

Nota: Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceasta comunicare reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »