Spectacolul pentru copii „Peter Pan” pe gheata, anulat!

Spectacolul pentru copii „Peter Pan” pe gheata by The Russian Ice Stars trebuia sa aiba loc in perioada 7-9 noiembrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti, insa sala a devenit indisponibila pentru aceste reprezentatii, organizatorii fiind nevoiti sa le anuleze.

Persoanele care deja au achizitionat bilete pentru spectacolele din 7, 8 sau 9 noiembrie au la dispozitie doua variante: pot alege sa primeasca inapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu bilete la orice eveniment listat pe www.biletoo.ro sau www.blt.ro.

1. Recupereaza-ti banii!
Cei ce aleg sa primeasca banii inapoi trebuie sa mearga la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane sau servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid. Perioada in care cei ce si-au achizitionat bilete isi pot recupera banii este: 14 octombrie 2013 – 14 ianuarie 2014!

2. Schimba biletul!
Cei ce aleg sa schimbe biletul pentru spectacolul „Peter Pan” cu un alt bilet, trebuie sa mearga la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si sa prezinte biletul intact si valid. Vor primi in schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similara.

Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor puteti afla si trimitand un mail la adresa office@biletoo.ro sau sunand la numarul de telefon 0735.869.831.

Personajul Peter Pan a aparut pentru prima oara in romanul lui J.M. Barrie din 1902 – The Little White Bird, ca erou al unei povesti pe care naratorul cartii o spune unui copil. Peter Pan este probabil, unul dintre cele mai indragite personaje ale literaturii si ale desenelor animate pentru copii. Baietelul care nu a mai vrut sa creasca si care poate sa le arate si altor copii cat de frumos este sa traiesti in Tara de Nicaieri, fara parinti, scoala si teme, isi fascineaza si astazi fanii de toate varstele. Alaturi de Wendy si zana Tinkerbell, el lupta cu piratii condusi de Capitanul Hook si isi invata prietenii sa zboare.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »