Sculpturi din lumină neon în fotografii

Sculpturi din lumină neon surprinse în fotografii uimitoare

Un fotograf a dat viaţă unor animale, pictându-le în lumină neon. Darren Pearson, în vârstă de 31 de ani, originar din California, creează aceste fotografii incredibile folosind becuri LED, pe care le-a montat în cercuri pentru a crea iluzia unor animale uriaşe din lumină.

image035

Menite să alunge noaptea, peisajele din Statele Unite, constând în figurile unor broaşte, urşi sau caracatiţe, luminează cerul datorită “picturii cu lumină.”

Experimentele fotografului în pictura cu lumină au început în 2007, iar proiectele sale l-au dus peste tot în jurul lumii, pentru a imortaliza modelele luminoase şi colorate, fiecare având un fundal diferit.

image036

„Fotografiile în sine nu sunt atât de greu de făcut. Totuşi, este destul de dificil să surprinzi un unghi din care animalul se poate distinge foarte bine. De aceea le fac. Mă provoacă şi îmi cer o concentrare de tip zen. De obicei, fac mai multe poze până îmi iese cea potrivită. Am făcut aceste sculpturi, tocmai pentru că pictura cu lumină este o formă de artă care iese foarte bine în evidenţă, Am vrut să mă apropii de natură şi să aduc un omagiu animalelor şi locurilor din care provin ele.” a spus Darren.

image037

Sursa:http://www.catersnews.com/stories/art-tech/awesome-neon-light-sculptures-created-by-photographer-in-unbelievable-pictures/

 

Elisa Maxim

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »