Scriitorul Ciprian Maceșaru se intalneste cu cititorii la Schimb de Carti Bucuresti

Scriitorul Ciprian Măceșaru se întâlnește cu cititorii la Schimb de Cărți București

    Duminică, 27 aprilie, de la ora 15:00, în ceainăria La Un Ceai (Str. Luigi Cazzavillan nr. 25), scriitorul Ciprian Măceșaru va participa la ediția din aprilie a întâlnirilor Schimb de Cărți organizate de bookblog.ro.

sdc-bucuresti-aprilie

În atmosfera prietenoasă a  întâlnirii, Ciprian Măceșaru va citi câteva texte, printre care și fragmente din cea mai recentă carte a sa, romanul „Portbagaj”, proaspăt apărut la Editura Trei. Momentul de lectură va fi urmat de o serie de întrebări din partea cititorilor prezenți, iar cei mai activi și curioși dintre ei vor fi recompensați cu o carte cu autograf.

Intrarea la eveniment este liberă. Schimbul de cărți nu este obligatoriu (puteți participa fără să aduceți o carte la schimb) și nici permanent (vă puteți retrage cărțile din circuitul Schimb de Cărți atunci când doriți).

Aici găsiți mai multe detalii și evenimentul pe Facebook.

Ciprian Măceşaru (37 de ani) s-a născut la Câmpina.
Primul om de cultură pe care l-a admirat a fost N. Grigorescu. Haşdeu şi fantoma Iuliei l-au îngrozit. Jebeleanu l-a lăsat rece. În liceu a cântat thrash metal pe versuri de Bacovia. A lucrat ca desenator de animaţie (cea mai frumoasă slujbă pe care a avut-o vreodată), vânzător, responsabil de librării, PR Manager al revistei Şapte Seri. A fondat revista bucureşteană Accente. A publicat în reviste din România şi străinătate. În Irlanda a fost inclus într-o antologie de poezie. A publicat mai multe cărţi de poezie, un volum de interviuri, un jurnal cultural şi un roman.

 

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de cinci ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea, Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »