Să râdem cu stil la Teatrul Tineretului

Şi în luna martie Teatrul Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor) vă aşteaptă să îi treceţi pragul, cu o serie de reprezentaţii de top:
Pe 2 martie aveţi programare la „DOCTORI DE FEMEI”, o comedie alertă, plină de încurcături şi răsturnări de situaţie. În distribuţie: Andreea Vasile, Mihai Bendeac, Dan Astilean, Paula Chirila, Adina Popescu, Vlad Corbenu şi mulţi alţii.
02_Martie Doctor de femei 600X800
Iar pe 4 martie este momentul să aplaudaţi doi actori de geniu, care se regăsesc pentru prima oară în aceeaşi distribuţie: RADU BELIGAN şi MAIA MORGENSTERN vă aşteaptă la spectacolul „LEUL DEŞERTULUI”. În alte roluri: MIRCEA RUSU, LAMIA BELIGAN, GEORGE REMES şi TANIA POPA. Regia: RADU BELIGAN.
04_Martie Leul desertului 600X800
Pe 10 martie MEDEEA MARINESCU şi MARIUS MANOLE vă invită la spectacolul „FĂ-MI LOC” – o comedie, ce demonstrează că viaţa e plină de surprize! Două personaje simpatice se descoperă reciproc într-o întâlnire, cu scântei, ce se dovedeşte a fi…providenţială!
10_Martie Fa-mi loc 600X800
Iar pe 17 martie, aveţi întâlnire cu trei negustori de modă veche: „TAKE, IANKE şi CADÎR”! Vino să râzi cu poftă, alături de Ioan Gyuri Pascu, Niculae Urs şi Doru Ana la o comedie cu personaje fermecătoare şi replici memorabile.
17_Martie Take, Ianke si Cadir 600X800
Toate spectacolele enumerate mai sus se joacă pe scena Teatrului Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor), iar biletele se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, biletoo.ro şi bilet.ro

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »