Rock The City 2016

  După o pauză de 3 ani, Rock the City se întoarce anul acesta cu nume mari. Am fost obișnuiți până acum cu trupe precum Guns N’ Roses, Rammstein, Bullet For My Valentine, Evanescence, Within Temptation sau Godsmack, dar și multe altele. V-am pregătit un top cu care vrem să vă convingem să participați la acest festival incendiar:
  1)Ediția din 2016 va avea ca headlineri trupele Iron Maiden și Muse și va zgudui capitala în perioada 29-30 iulie. În deschiderea acestora vor cânta Volbeat, Birth of Joy și The Rave Age.
  2)Producția evenimentului va fi o premieră pentru publicul român:șcena măsoară 20 de metri lungime, 15 metri adancime și 18 metri înălțime.
  3)Show-ul Iron Maiden va face parte din turneul „The Book Of Souls 2016”, care promovează albuml omonim lansat în toamna 2015, iar cei de la Muse promovează albumul „Drones”
  4)Muzica celor de la Muse a fost folosită ca și soundtrack în filmul Twilight, deoarece autoarea Stephenie Meyer este o fană a acestora.
  5)Melodia ‘Tears of a Clown’ a celor de la Iron Maiden a fost compusă de basistul Steve Harris ca tribut adus regretatului actor Robin Williams.
  6)Numele celui de-al doliea single al formației Muse a fost creat cu ajutorul dicționarului: muzicienii au căutat cuvintele dinainte și de după cuvântul „muse”. Așa a apărut Muscle Museum.
  7)În 2016 Muse a câștigat un premiu Grammy pentru cel mai bun album rock.
  8)Albumul The Book of Souls a câștigat premiul pentru albumul anului 2015 acordat de Classic Rock Roll of Honour Awards.
  9)Mascota britanicilor de la Iron Maiden, Eddie, a apărut pentru prima dată în anul 1980 și a fost creată de Derek Riggs.
  10)Bruce Dickinson, solistul Iron Maiden este cunoscut și pentru cariera sa solo fiind de asemenea și scriitor, pilot de avion, sau prezentator. Avionul pilotat de solist este un Boeing 747 și poartă numele de Ed Force One. Este ușor de recunoscut după numele trupei imprimat pe avion și imaginea lui Eddie ilustrată pe coada avionului.

  Biletele pentru festivalul Rock the City, ce va avea loc pe 29 şi 30 iulie 2016 Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

3szg_960_360

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »