„Regina gheţii” va deschide concertul JENCARLOS CANELA din Bucureşti!

Foc şi gheaţă pe 14 martie la Cinema Patria, 14 martie 2015
Poster Jencarlos 600X800
Managementul JENCARLOS CANELA a desemnat-o pe ROXANA NEMEŞ pentru un recital exclusivist ce va preceda show-ul sex simbolului latino-american de pe 14 martie.

Supranumită „regina gheţii”, după ce a fost aleasă să reprezinte imaginea singurului hotel de gheaţă din sud-estul Europei, ROXANA NEMEŞ este un star în plină ascensiune pe scena pop dance din România şi se bucură şi de atenţia unor producători muzicali din afara ţării. În 2013 a dobândit distincţia Best Girl Act, la Romanian Top Hits, iar în 2012 a fost desemnată Best New Act, în acelaşi clasament. Iar pentru cel mai recent single, „Boom Bang” ROXANA a colaborat cu artistul nigerian Admiral C4 C, dublu laureat la ADMA AWARDS 2013.
Pentru deschiderea showului JENCARLOS CANELA, ROXANA promite un recital exploziv, ce se va integra perfect în atmosfera efervescentă a serii.
Pe 14 martie 2015 fenomenalul JEN va ajunge la Bucureşti şi face inimile să vibreze, cu hituri precum „DIME’’ „Búscame”, „Amor quédate”, „Irreparable”, „Tu Sombra” sau „I Love It”! Vino să simţi, să cânţi şi să dansezi latino, la un concert la care temperatura va atinge cote alarmante!
Biletele pentru concertul JENCARLOS – Cinema Patria, 14 martie 2014, se găsesc online pe www.bilete.ro, www.myticket.ro , www.eventim.ro , www.blt.ro , www.startickets.ro, www.bilet.ro în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate „bilete.ro”, magazinele Germanos, Diverta, Vodafone, la urmatoarele categorii de preturi:

VIP – 350 RON – include meet & great cu JENCARLOS ( 77 Euro )
Categoria I – 250 RON ( 55 Euro )
Categoria II – 150 RON ( 33 Euro )

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »