Program și reguli de acces pentru concertele Wintersun, E-an-na, Whispered & Black Therapy (MRF Warm-up Party) / 7 octombrie

În data de 7 octombrie ne întâlnim la Arenele Romane din București pentru warp-up party-ul Maximum Rock Festival, și anume concertul finlandezilor de la WINTERSUN! Alături de aceștia vor urca pe scenă formațiile E-AN-NA, WHISPERED și BLACK THERAPY.

Event: Wintersun, Whispered, E-an-na & Black Therapy / Arenele Romane

BILETE:

În prezent, biletele se pot achiziționa fi online pe www.AmBilet.ro, fie de la sediul Promusic Events* (str. Traian Demetrescu, nr. 9, București, zona Timpuri Noi), la prețul de 85 lei.
Prețul biletelor în seara concertelor va fi de 90 lei.

*cei care își achiziționează bilete din acest loc vor primi și un număr al revistei Maximum Rock gratis.

PROGRAM:

19:00 Acces public

19:30 E-AN-NA
20:15 BLACK THERAPY
21:00 WHISPERED
22:05 WINTERSUN

ACREDITĂRI PRESĂ

Nu uitați că cererile de acreditare pentru concertele Wintersun, E-an-na, Black Therapy & Whispered se trimit până miercuri, 4 octombrie 2017, ora 23:59 completând acest formular: http://promusicevents.ro/acreditari-presa/. Necompletarea formularului de cerere până la această dată duce la pierderea acreditării.
Acreditările se vor ridica de la intrare, în seara evenimentului, în intervalul 18:45 – 19:45.

Vă reamintim, de asemenea, că cererile de acreditare pentru Maximum Rock Festival se pot trimite până pe 5 octombrie 2017, ora 23:59, completând acest formular:http://maximumrockfestival.ro/ro/presa-contact/.

REGULI DE ACCES:

Pentru o bună funcționare a evenimentului, există câteva reguli de acces pe care publicul este rugat să le respecte:

Accesul la concerte se face pe bază de bilet. Participanții nu vor primi brățară de acces, prin urmare ieșirea din zona Arenelor Romane (după poarta de acces) duce la pierderea valabilității biletului, iar pentru a intra din nou la eveniment va trebui cumpărat un alt bilet.

Biletele publicului, în varianta print at home, sunt livrate automat pe e-mail, în format electronic, sub forma unui PDF ce conține un cod de bare și datele evenimentului. Acestea pot fi tipărite de dumneavoastră sau le puteți prezența la intrare, direct de pe ecranul telefonului, unde vor fi scanate.

Este interzis accesul în zona concertului:

-cu arme sau obiecte periculoase, inflamabile sau care pot pune în pericol viața celor din jur;
-cu substanțe interzise;
-cu orice fel de sticle, recipiente și mâncare (aduse din exterior)
-dezlipirea de afișe și reclame lipite în incinta Arenelor Romane, precum și deteriorarea diferitelor semne puse de organizatori în zonă sau a mijloacelor de stingere a incendiilor aflate în incinta Arenelor Romane.

În interior nu se fumează, iar staționarea pe coridorul spre intrarea în zona de cort este interzisă!
Hainele pot fi lăsate la garderobă.

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului în alte scopuri decât cele prevăzute poate aduce cu sine anularea biletului și poate interzice accesul deținătorului biletului la eveniment.

Toți participanții la eveniment trebuie să se supună perchezițiilor de la intrare și să respecte regulamentul.

Persoanele sub 14 ani au acces la concert doar însoțiți de un adult, iar acesta va răspunde de minor.
*Copiii până la vârsta de 8 ani au acces gratuit, însă trebuie să fie însoțiți de un părinte posesor de bilet (dacă în anunțul evenimentului nu este o alta specificație).
*Copiii după varsta de 8 ani și până la vârsta de 14 ani au nevoie de bilet și de însoțitor.
*Persoanele peste 16 ani nu mai au nevoie de însoțitor.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »