Program și reguli de acces la concertul The Straits

Au mai rămas câteva zile până când publicul român va fi fermecat de spledoarea hiturilor Dire Straits. Pe 1 decembrie, la Sala Palatului, trupa The Straits va susține un recital extraordinar, care va include piese memorabile, pline de încărcătură istorică și emoțională, precum „Sultans of Swing”, „Money for nothing”, „Brothers in arms” sau „Romeo and Juliet”.

Spectacolul va începe la ora 20:00, accesul publicului fiind posibil începând cu ora 19:00 când se vor deschide porțile Sălii Palatului.

Pentru o bună desfăşurare a evenimentului, organizatorii aduc la cunoştinţă următoarele reguli şi recomandări. Este strict interzis accesul în locaţie cu aparate foto profesionale (cu obiectiv detaşabil) şi cu aparatură de înregistrare audio-video, cu mâncare şi băutură din exterior, cu recipiente de plastic sau de sticlă, cu obiecte contondente care ar putea pune în pericol siguranţa celor din jur (cuţite, bricege), cu arme, cu droguri şi alte substanţe interzise.

Odată intraţi în zona de concert, spectatorii nu mai pot să părăsească locaţia şi să revină la concert decât dacă îşi procură un alt bilet. Biletul asigură accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului.

The Straits este formația care duce mai departe moștenirea muzicală a legendarei Dire Straits. Aceasta include în componență doi dintre membrii originali ai trupei britanice, cărora li se alătură alți cinci muzicieni, recunoscuți pentru talentul și pasiunea pentru muzică. Concertele The Straits se bucură de o largă apreciere în lumea întreagă, astfel că evenimentul din 1 decembrie, organizat de Phoenix Entertainment, este unul de neratat.

Biletele la categoria VIP și la categoria a IV-a sunt aproape epuizate. Biletele rămase disponibile se găsesc la preţurile de 345, 240, 155, 105 şi 65, în funcţie de categorie, prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Germanos, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe www.eventim.ro.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »