PROCONSUL – două categorii de bilete pentru concertul de vineri din Hard Rock Cafe s-au epuizat!

Publicul este nerăbdător să îi revadă pe membrii PROCONSUL şi să cânte alături de ei cele mai îndrăgite hituri ale trupei, astfel că biletele VIP şi biletele din categoria I pentru concertul care va avea loc vineri la Hard Rock Cafe deja s-au epuizat!

 

Cei care încă nu au bilet, dar îşi doresc să fie prezenţi la evenimentul “Fii star cu PROCONSUL!” nu ar trebui să mai stea pe gânduri, pentru şi biletele din categoria 3 (cu loc, în sală) se vor termina în curând.  

 

PROCONSUL se pregăteşte cu drag pentru concertul de vineri, iar Bodo solistul grupului a transmis următorul mesaj:

 

http://youtu.be/nz8iBEgWZzQ

 

 

PROCONSUL te invită să începi anul în lumina reflectoarelor şi te aşteaptă în ultima zi de ianuarie la un spectacol inedit! Vei putea să cânţi alături de trupa ta preferată, pe parcursul unui segment de tip karaoke, dar şi să savurezi variante acustice ale celor mai iubite hituri PROCONSUL: pregăteşte-te să asculţi şi să cânţi “Cerul”, “Povestea Noastra”, “Tu”,”Calatorul”, “Pentru tine” sau “De la rusi”, precum şi alte piese de referinţă din repertoriul propriu şi din cel internaţional.

Pentru concertul PROCONSUL de la Hard Rock Cafe mai sunt în vânzare doar bilete din categoria 3, cu loc la masă, în sală, la preţul de 40 lei.

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, la Hard Rock Cafe, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »