Prima comunitate românească a artiştilor de muzică electronică

Prima comunitate românească a artiştilor de muzică electronică
(REC24 – Romanian Electronic Community)
Bucureşti
25 Februarie 2014

Lansarea oficială a primei comunităţi din România destinată producătorilor, DJ-ilor și ascultătorilor de muzică electronică, în cadrul Galei Teen Art Out, pe 28 februarie 2014, la Fratelli Espresso Bar .
REC24 reprezintă prima platformă din România unde tinerii artişti neconsacrați au şansa de a se face auziţi în mediul online şi offline, prin propriile produse audio, fiind promovaţi nu doar de întregul grup, ci şi de ei însăşi. Blog-ul pleacă de la ideea unei comunităţi clasice, unde fiecare se cunoaşte cu fiecare şi există multiple interacţiuni între membrii, care pot avea parte de ajutor, feedback sau promovare într-un mod mai inedit şi complex faţă de ceea ce întâlnim astăzi în industria muzicală.
Petrecere în stil highlife şi prezentarea interactivă a singurului blog care caută şi promovează tinerele talente din industria muzicală digitală.
Prezentarea site-ul va atinge punctele forte şi punctele slabe ale acestuia precum şi diversele categorii,aplicaţii şi funcţionalităţi. Pe lângă aceste elemente care sunt vizibile online, va fi prezentată şi promovată întreaga viziune de excepție care stă la baza www.rec-24.blogspot.ro și pentru care se face tot posibilul sa devină realizabilă.
Viziunea acestui proiect se reflectă în artă şi cultură, deoarece şi muzica este o artă care ne conduce către o societate şi un mod de viaţă sau de gândire diferit, indiferent de diversitatea culturală adoptată de fiecare individ in parte.

Bălănescu Dragos Andrei – Administrator REC24
Contact: 0762178730 ; andrei.balanescu91@gmai.com
Romanian Electronic Community ( www.rec-24.bogspot.ro )

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »