Premii record obținute într-o singură gală!

 

Copleșit, MARC ANTHONY

a dedicat toate premiile celor 5 copii ai săi

 

Pentru Marc Anthony, unul dintre cei mai influenți artiști din industria muzicii latino, cariera și realizările sale nu vor trece neobservate nici în acest an. După nominalizarea la Premiile Grammy pentru ”Cel mai bun album de tropical salsa”, ieri la Miami, în cadrul evenimentului ”Premio LoNuestro 2014”, ”Premiul de Excelenta” l-a avut pe Marc Anthony ca destinatar.

Acesta a fost acordat în onoarea carierei sale, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai de succes artiști de muzică latino, cu vânzări de peste douăsprezece milioane de copii ale albumelor sale.

Ultima sa nominalizare la acest eveniment a fost în 2010, dar în acest an a obținut nu mai puțin de cinci trofee ”Premio Lo Nuestro” pentru ”Tropical album of the year”, ”Collaboration of the Year”, ”Tropical Salsa Artist of the Year”, și ”Tropical Song of the Year”. El a primit, de asemenea, distincția de onoare pentru realizările și cariera sa extinsă de cântăreț, compozitor, producător, actor și filantrop.

Vizibil emoționat, Marc Anthony a declarat: ”Vreau să dedic acest premiu copiilor mei, Arianna, Cristian, Ryan, Max și Emme, care se sacrifică atât de mult pentru tați, astfel încât să pot face ceea ce eu am fost născut să fac.”

Melodiile artistului care cuceresc toate continentele vor fi cântate în această primăvară pentru toți admiratorii de la București. Publicul din România dar și fanii din țările învecinate vor avea ocazia să asiste la unul dintre cele mai bune show-uri de muzică latino pe care le-a avut România vreodată.

Marc Anthony va concerta pe scena Sălii Palatului în data de 19 mai, de la ora 19:00. Biletele pentru mega concertul Marc Anthony sunt disponibile în rețeaua VreauBilet la  Unirea Shopping Center etaj 2, magazinele EuroGsm, D’Arte Foto (Librăria Eminescu), la Sala Palatului, la sediul central din bd. Octavian Goga nr.24,  bl. M62, ap. 1, interfon 50, sector 3, București, precum și online prin www.vreaubilet.ro

”Premio Lo Nuestro” este cel mai popular eveniment de premiere  a muzicii latino din SUA. Ajuns la ediția cu numărul 26, onorează cele mai bune talente din industria muzicii latino. Marc Anthony are un total de 28 de nominalizări ”Premio Lo Nuestro”, din care a câștigat 19.

Anul trecut a înregistrat mult așteptatul său album solo „Marc Anthony 3.0” , iar  single-ul „Vivir Mi Vida” a lovit primele locuri ale topurilor muzicale, inclusiv Billboard Music Charts și clasamentele radio. Noul său single „O Cambio de Piel”, lansat cu câteva săptămâni în urmă, se bucură deja de un succes uriaș.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »