Premierul Rusiei, fan Scorpions!

Cei de la Scorpions au fani de toate categoriile si varstele – lucru stiut, ce-i drept. Dar ce nu stie multa lume este ca pana si cei mai importanti oameni ai planetei ii plac pe nemti si le asculta muzica. In urma cu cateva saptamani cei de la Scorpions au sustinut un concert la Sochi in Rusia, la care a fost prezent nimeni altul decat fostul presedinte al Rusiei si actualul prim-ministru – Dmitri Medvedev!

Nu este pentru prima data cand premierul rus merge la un concert de-al celor de la Scorpions, acesta facand un obicei din a-si sustine preferatii, el insusi declarandu-se admirator al trupei Scorpions. Medvedev este fan al muzicii rock si merge constant la concertele trupei Scorpions! Asa se face ca Medvedev a putut fi vazut la multe dintre concertele trupei Sorpions, cel mai recent fiind cel de la Sochi, de la sfarsitul lunii trecute.

Dupa concertul de la Sochi, premierul s-a intalnit, a discutat si s-a fotografiat cu preferatii sai. Nemtii au fructificat aceste momente si au postat o poza pe Facebook, aceasta strangand in numai cateva zile aproximativ 30 000 de like-uri.

Concertul de la Sochi a avut loc la Olympic Park si a facut parte din Rock ‘n Roll Forever Tour 2013, turneu care va trece si prin Romania, in luna decembrie! Nemtii vor concerta la Romexpo Bucuresti – Pavilionul Central, pe 14 decembrie!

Pentru concertul de la Bucuresti, biletele pot fi gasite la: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro!

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
– SUPER VIP: 400 lei – bilet cu loc la tribuna centrala
– VIP: 325 lei – bilet cu loc la tribuna laterala
– GOLDEN CIRCLE: 250 lei
– NORMAL CIRCLE: 150 lei

~~Concertul „SCORPIONS” va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Pavilionul Central din Romexpo si este un eveniment organizat de Project Events.~~

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »