POWERWOLF, SEPTICFLESH, MISERY INDEX, GUTALAX si FLESHLESS: primele nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2018

Rocksradt Extreme Fest 2018 va avea loc in perioada 2-5 august, in incinta Terenului de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov, spatiu unde zeci de formatii internationale vor concerta pe parcursul a 4 zile in cadrul celui mai iubit si apreciat festival de muzica extrema din Romania.

Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2018 fiind disponibile mai jos.  La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile , ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului:

190 lei = 18.09 – 12.11.2017

230 lei = 13.11.2017 – 4.02.2018

270 lei = 5.02 – 01.07.2018

300 lei = 02.07.2018 si pe toata durata festivalului

Biletele pot fi gasite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cat si in punctele de vanzare deja cunoscute: Reteaua de bilete MyTicket si Bilete.ro. Pentru achizitiain sistem international, biletele pot fi achizitionate de pe pagina oficiala a festivalului.

Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, promitem ca editia din 2018 va fi cel putin la fel de puternica ca cea aniversara, cu siguranta vom avea surprize pregatite, trupe in premiera in Romania si un line-up la fel de variat.

Cu sase albume full-length, trei albume live si alte numeroase lansari discografice, Powerwolf este o reala forta, ocupand pozitii de top pe afisele celor mai prestigioase evenimente de profil in plan european, deseori considerata drept parte din elita scenei heavy/power. La Rockstadt Extreme Fest, Powerwolf vor ajunge cu un nou album, fiind pentru prima data cand formatia concerteaza in Romania. Ocazia e cu atat mai speciala cu cat Attila este, in esenta, roman.

Dupa ce ultima data au concertat la Rockstadt Extreme Fest in 2013, Septicflesh revin pe scena festivalului nostru, de aceasta data si cu un nou material discografic. De departe una din cele mai apreciate si totodata cerute formatii in Romania, grecii nu sunt deloc straini fata de publicul roman, ingeniozitatea de a combina soundul metalului extrem cu o preponderenta prezenta a aranjamentelor orchestrale – inregistrate alaturi de Orchestra din Praga – a ajuns o reteta castigatoare pe plan international, albumul Codex Omega fiind conceput in aceeasi formula, considerat de critici si fani deopotriva drept unul din cele mai solide albume din discografia Septicflesh.

O alta revenire la Rockstadt Extreme Fest, dupa o pauza de patru ani, este grupul american Misery Index, una din bijuteriile scenei death metal contemporane. Formata in 2001 de catre Jason Netherton si Kevin Talley (amandoi fosti membri in Dying Fetus), Misery Index a construit un stil inconfundabi. Cu un death metal readaptat atat ca sound cat si abordare, Misery Index au mizat mereu pe un puternic mesaj socio-politic, elemente ce au facut din aceasta formatie un nume cu adevarat aparte. La Rockstadt Extreme Fest 2018, Misery Index ajung si ei cu un nou album.

O premiera inedita este grupul ceh Gutalax. Pentru amatorii curentului grind, aceasta formatie nu are nevoie de absolut nicio prezentare. Gore grind, mult dans, moshpit si una din cele mai importante nume ale curentului si cu siguranta vor oferi poate cel mai ‘dansant’ show al festivalului.

Ultima confirmare pentru moment este un alt nume veteran al scenei death metal europene, Fleshless. Acest grup din Cehia este activ inca din 1993, fiind insa pentru prima data cand va concerta in Romania.

Parteneri principali: Ciuc, RockFm, Monster, Rockstadt

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »