Poți găsi soluții la probleme gândind creativ. Reframe te învaţă cum

Te invit într-un program dinamic, bazat 80% pe practică. Vei putea folosi mai departe exercițiile experimentate în orice domeniu al vieții tale.

REframe este conceptul de gândire creativă ce combină metode de dezvoltare personală, psihologie cu tehnici ale oamenilor care au revoluționat lumea (Einstein, da Vinci, Picasso, etc).

REframe în acțiune este îmbogățit cu metodele de acțiune ce cresc coeziunea grupului, activează și mai mult spontaneitatea fiecărui participant ca bază a creativității sale și concretizează fiecare aspect al metodelor lucrate, pentru o integrare rapidă.

Misiunea REframe este aceea de-a trezi gândirea creativă a oamenilor care să-i ajute să-și găsească singuri soluțiile la probleme sau să-și definească scopurile.

Ai încredere că ai tot ce este necesar pentru a gândi creativ în orice situație! Pentru aceasta ai nevoie să te poți relaxa, să ai încredere în tine, să cunoști și să folosești instrumentele potrivite!

La workshop vei avea parte atât de experiențe individuale, de imaginație, unde stai tu cu tine și integrezi descoperirile, cât și de exerciții de grup și de acțiune, în care vei afla perspective noi de la ceilalți participanți. Mai mult, în cazul în care conduci o echipă, poți experimenta noi modalități de a stimula creativitatea unui grup, pentru a le aplica apoi în echipa ta.

Ce ai de câștigat dacă vii la REframe?

– te cunoști și mai în profunzime prin exerciții de introspecție, care-ți îți dau idei și viziuni noi.
– îți dezvolți și mai mult gândirea creativă prin exerciții jucăușe, pe care le poți folosi mai departe pentru orice problemă sau scop.
– îți privești problemele din alte perspective și găsești soluții, prin tehnici de recadrare.
– concretizezi și structurezi problemele și mai ușor, pentru ca tu sau echipa ta să găsiți soluții mai rapid
– îți conștientizezi în timp real convingerile care te limitează și lucrezi la depășirea lor într-un mediu relaxat
– îți dai seama că pentru orice problemă, există mai multe soluții.
– cunoști oameni noi, pasionați de evoluția lor, care te pot inspira și care vin cu soluții faine.

Pentru înscrieri puteţi accesa următorul link: http://reframethinking.com/urmatorul-workshop/

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »