Pictori de azi la Balcic – vernisaj-

Pictori de azi la Balcic
-vernisaj –

Cu ocazia împlinirii a 137 de ani de la naşterea Majestatăţii Sale Maria, Regină a României
Elite Art Gallery are deosebita plăcere de a vă invita la vernisajul expoziţiei de pictură ” Pictori de azi la Balcic”ce aduce omagiu moştenirii sale artistice.

Activitatea de documentare şi pictură la Balcic desfaşurată în cadrul proiectului „Pictori de azi la Balcic”ediţia lunii septembrie 2012 a dat rezultate inedite, aducând prin cei cinci pictori care au participat: Simion Crăciun, Ioana Crăciun Dobrescu, Constantin Flondor, Horea Paştina, Mihai Sârbulescu, o abordare artistică proaspată a temelor clasice ale Balcicului pictural.
Expresia sensibilităţii artistice a fiecărui artist poate fi sesizată pregnant în lucrările luminoase care denotă o prospeţime genuină şi vibrantă.
Proiectul „Pictori de azi la Balcic”, aflat la a a zecea ediţie, este cel mai important proiect privat de artă contemporană romanească care îşi propune să redescopere valenţele care au făcut din Balcic o temă legendară în istoria artei româneşti şi să plaseze acest subiect în creaţia cartistică contemporană.
Proiectul, iniţiat în 2003 de Elite Art Club Unesco, serveşte acum ca o platformă prin care se selectează artişti pentru proiecte noi.
Peste 200 de pictori au participat la taberele organizate în cadrul proiectului, peste 100 de expoziţii personale şi de grup, peste 15 000 de cataloage tipărite, peste 50000 de vizitatori şi o impresionantă colecţe de “balcicuri”.
Expoziţia poate fi vizitată în perioada 29 octombrie – 29 noiembrie august, în fiecare zi de luni până vineri de la ora 11:00 la ora 19:00, iar sâmbătă de la ora 10:00 la ora 14:00, la ELITE ART GALLERY din strada Academiei, nr.15.
ELITE ART GALLERY este un proiect al Asociaţiei ELITE ART Club UNESCO, iniţiat în 2008 în urma dezvoltării proiectului PICTORI DE AZI LA BALCIC şi se doreşte a fi o modalitate modernă, atractivă şi interactivă de a pune la dispoziţie servicii care ţin de domeniul artei: expoziţii şi vernisaje, consultanţă, impresariat artistic.
Pentru mai multe informaţii sau materiale publicitare vă rugăm să folosiţi următoarele date de contact:

Maria Paşc

PR & Communications

Elite Art Gallery

Tel: 0755046594

Email: galerie@eliteart.org

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »