Pentru 3 zile, 16-18 mai, Palatul Parlamentului va fi gazda celei mai ample reuniuni ale arhitectilor din ultimii 20 de ani – ROCAD 2012.

Peter Zumthor, Mario Botta, Eduardo Souto de Moura si Gottfried Bohm la ROCAD in mai 2012

Una din cele mai prestigioase institutii de invatamant superior din Romania –  Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti – sarbatoreste in 2012 120 de ani de la infiintare. Moment privilegiat in calendarul evenimentelor culturale, profesionale, dar si sociale ale anului urmator, Conventia Romana de Arhitectura si Design (ROCAD) vine sa celebreze nu numai aniversarea unei institutii de referinta, ci si pe cea a frumosului, a inspiratiei si a comunicarii intre domenii.

Pentru 3 zile, 16-18 mai,  Palatul Parlamentului va fi gazda celei mai ample reuniuni ale arhitectilor din ultimii 20 de ani – ROCAD 2012. Nume precum Mario Botta, Eduardo Souto de Moura (castigator al Premiului Pritzker 2011), Peter Zumthor (castigator al Premiului Pritzker 2009) sau Gottfried Bohm (castigator al Premiului Pritzker 1986) vor prezenta lucrarile lor reprezentative si filosofiile lor creatoare in fata a peste 1200 de arhitecti din Romania si de peste hotare. La ROCAD mai prezinta: Esteve Bonell (castigator al Premiului Mies van der Rohe – 1992), Gaetano Pesce, Anton Garcia Abril, Matias del Campo, Sandra Manninger, Pierre von Meiss, Peter Bohm, Rene Davids, Kostas Terzidis, Maria Voyatzaki, Antonino Saggio, Elia Zenghelis.

Menita sa evidentieze cele mai frumoase si mai bune produse realizate in ultimul an, expozitia ROCAD vine sa completeze sarbatoarea calitatii estetice si a creativitatii prin prezentarea companiilor de top din domenii precum: iluminat, mobilier, accesorii de interior, baie si bucatarie, design de exterior, ecodesign si retail.

Ca membrii ai Filialelor OAR partenere, arhitectii beneficiaza de inscriere gratuita la Conferintele ROCAD.

Atentie! Locurile gratuite in sala sunt limitate. Organizatorii nu isi asuma asigurarea unui loc in sala pentru persoanele care nu s-au inregistrat in prealabil la:

http://www.rocad.org.ro/p-56-inregistrare…dedicata.membrilor.asociatiilor.partenere.html

Informatii complete despre eveniment sunt disponibile pe www.rocad.org.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »