Opereta Liliacul

Sursa: http://www.opereta.ro/liliacul/

Sursa: http://www.opereta.ro/liliacul/
Sursa: http://www.opereta.ro/liliacul/

 

Vineri, 30 iunie 2017, a avut loc ultimul spectacol din stagiunea Teatrului Național de Operetă și Musical ,,Ion Dacian”, respectiv spectacolul ,,Liliacul” (Die Fledermaus), în regia lui Matteo Mazzoni. Spectacol în trei acte, cu o bogată compoziție muzicală, ,,Liliacul” este o operetă de Johann-Strauss Fiul.

Reprezentația a avut loc pe scena din Sala Mare a Palatului Național București, o sală neîncăpătoare pentru sutele de spectatori dornici de a-și petrece seara într-un mod relaxant.

Opereta a debutat cu un spectacol fascinant de lumini și imagini proiectate, în acordurile orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical ,,Ion Dacian”, urmată de  intrarea actorilor din public, ceea ce a stârnit interacțiunea spectaorilor. Un lucru de menționat este faptul că pe tot parcursul spectacolului actorii au interacționat cu spectatorii și i-au implicat în actul artistic.

A fost un spectacol de 4 ore, cu 2 pauze, dar timpul a trecut nesimțitor. De la muzică până la actori, de la voci până la balet, totul a fost încântător. V-aș putea povesti fiecare act, dar s-ar pierde esența spectacolului și a frumosului. De aceea vă recomand cu căldură să mergeți la piesele noi din stagiunea care va începe în toamnă. Vă garantez că nu veți regreta și că timpul petrecut va fi de calitate!

 

Bianca Silitră

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »