Now You See Me 2

Dacă până acum nu ai văzut Now You See Me, ce mai aștepți? Vezi primul film și apoi mergi la Hollywood Multiplex București Mall să vezi mult-așteptata continuare.
Un film despre iluzionism, magie, furt, iluzii, spectacol. Un film care te face mereu să gândești. Un film în care nimic nu e ceea ce pare, în care totul se schimbă, unde nu poți să ai încredere în nimeni.
Este rar să ai un film care să te surprindă și să de surprindă. Un film unde crezi că știi ce se intâmplă, dar trebuie să fii extrem de atent.
„Cavalerii” din primul film se întorc pentru a demasca o firma de tehnologie care și-ar fi dorit sa fure toate informațiile private ale utilizatorilor. Între timp, apare cineva să îi demaște și pe cavaleri, acțiunea mutându-se din oraș în oraș.
E un film care te face să stai pe marginea scaunului, dar care e amuzant, frumos, care te face sa gândești și să fii atent.
E amuzant să fii păcălit, iar filmul o va face. În mod repetat. Desigur, este exagerat pe alocuri, cu efecte speciale, cu anumite scene în care logica și pragmatismul nu își au rolul.
Cu actori „veterani” precum Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson sau Dave Franco, ne bucurăm să îl vedem și pe Daniel Radcliffe, sau cum îl știe toată lumea „băiatul ăla din Harry Potter”.
E un film pe care trebuie să îl lași să te încânte și va merita să îl vezi.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »