„NIGHT” – Noul single PIXELS

Sfarsitul lunii septembrie vine cu vesti bune pentru fanii genului electro-alternative si electro-pop: PIXELS lanseaza un nou single, NIGHT.

Cunoscuta in randul publicului urban pentru piese precum „Silk and Silicone”, „Woods”, „Take Over Control”  sau „December”, trupa lanseaza dupa aproape un an un nou  single, „NIGHT”.

„De fiecare data cand se lasa noaptea, noi toti ne aprindem in culori fosforescente. Mii de oameni care incep sa straluceasca din interior, rezidentii unui abis urban. Noaptea este locul in care anxietatile noastre se transforma in vise si dorintele noastre in fapte”,  spune Andreas Aron despre „Night”

If I prove I’m right

I pull you on my side

And you make me strong

That’s where you and I belong

 

 

Piesa va fi inclusa pe noul album PIXELS, „BANG”, care va fi lansat spre sfarsitul anului.

Videoclipul piesei „Night” se poate urmari aici: https://youtu.be/hyPIFp_N7O8

Daca vreti sa stiti mai multe despre BANG, atunci aflati ce spun PIXELS: „Am creat contextul in care beat-urile electronice se sincronizeaza cu pulsatii organice. Un material sintetic intins peste piele, o patura sonora care acopera circuite, articulatii si tendoane. Tot acest peisaj inchegat de o voce androgina, familiar-umana care inveleste fiecare piesa ca o rasina industriala”.

Cunoscuta drept „trupa  sofisticata  a  orasului”,  PIXELS ne incanta urechile de aproape 10 ani. Au la activ doua albume: Fire Exit (2008 – Lastrada Music) si TKOVCTRL (2012) – productie independenta realizata in colaborare cu Control Club.  Pe PIXELS  i-ati vazut in evenimente alaturi de UNKLE, Sofa Surfers si Sophie Ellis-Bextor, iar din 2011 canta in formula Andreas Aron (vocal, bass), Catalin Rulea (vocal, chitara, synth), Tudor Popescu (tobe), Liviu Iancu (synth), Irina Creanga (backing vocal).

https://www.facebook.com/ThePixels | https://www.youtube.com/pixelsofficialhttp://www.thepixels.ro

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »