Mortdecai – o comedie de care ai nevoie

Mortdecai este o comedie buna, de care ai nevoie. Este o productie buna pentru a te destinde, pentru a uita de griji si proiecte in stand by.

Chiar este un film care iti aduce aminte ca la cinema mergi nu doar pentru blockbustere si capodopere. Mersul la film e in sine o activitate sa te denstinda, sa vezi ceva ce iti va face seara, sa razi un pic, sa te bucuri.
Mortdecai
Este comedia momentului, unde actorii Johnny Depp si Gwyneth Paltrow condimenteaza prin talentul lor seducator o frumoasa intriga petrecuta in lumea artei. Desi poate nu ne-am astepta, cei doi chiar fac cuplu bun si asteptam sa ii mai vedem. Gwyneth ramane din nou intr-o ipostaza de diva, asa cum e cunoscuta. Iti place de ea, e draguta, dar are un rol in care sa dovedeasca cate poate.

Johnny in schimb este tot un rol un pic de bufon, de ras si plans, strambat si glumit. Suna ca si cum i-am descris toata cariera, dar sa stiti ca e un stil de strambat pe care inca nu il incercase Johnny. Si asa blondut cu mustata, din cand in cand trebuie sa iti aduci aminte ca da, mai, asta e Johnny Depp, piratul nostru preferat.

Jocurile de cuvinte, comicul de situatie si de caracter fac din Mortdecai un film pe care trebuie sa-l vezi. Vei afla astfel dedesupturile achizitiilor de arta, prezentate sub forma unor cazuri rasunatoare relatate cu umor inteligent. Cursele auto, banii, femeile frumoase, tablourile si casele scumpe, decorurile incantatoare – toate sunt prezente in comedia lansata in ianuarie 2015.
Astfel, timp de 107 minute, veti urmari cautari si recuperari in stil american, lupte, conflicte si moduri interesante si nebanuite de solutionare a lor. Veti empatiza cu personajele, va veti distra.
Va veti intreba cum se va rezolva furtul sau disparitia unor lucrari de arta faimoase, ii veti cunoaste pe actori..altfel.

Va recomandam piesa, pentru o vizionare marca Holywood Multiplex Mall Vitan.

Laura Lucia Mihalca

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »