Moda „moustache” l-a prins si pe Demis Roussos!

Moda „moustache” l-a prins si pe Demis Roussos!

Moda „moustache”, devenita un fenomen mondial pe care niciun vanator de tendinte nu il poate ignora, si-a facut loc in moda, deco si chiar si in literatura. Acest nou trend care face ravagii printre tineri se pare ca l-a prins si pe Demis Roussos, celebrul cantaret grec care va concerta in aceasta iarna la Bucuresti!

Boom-ul acestui trend s-a declansat in Ohio – Statele Unite, cand un artist a tatuat o mustata pe degetul unui prieten, care o folosea drept mustata falsa, in gluma (punandu-si degetul deasupra buzelor). Acest semn se mai numeste si „fingerstache“ (o alaturare a cuvintelor finger, insemnand deget, si moustache, insemnand mustata).

Internetul si retelele sociale au adus popularitate acestei imagini si astfel curentul „moustache” a patruns in moda: lanturile de magazine mass market au introdus tricouri si accesorii cu simbolul mustatei. Un cunoscut brand din Paris a propus deja celebrul tricou cu imaginea lui Kate Moss purtand faimoasa „fingerstache“, modelului urmandu-i Barack Obama, Iggy Pop si chiar Gioconda, toti afisand aceeasi mustata pe tricourile brandului.

Celebru pentru simtul sau al umorului foarte dezvoltat, si Demis Roussos s-a lasat fotografiat cu o astfel de mustata desenata pe deget, ba chiar mai mult, a creat si el o serie de tricouri cu aceasta fotografie. Marele artist nu s-a dat in laturi de la a fi la moda si a lansat de curand aceasta linie de tricouri, atat pentru femei cat si pentru barbati. Fanii care isi doresc un astfel de tricou cu Demis Roussos pot comanda de aici.

Fanii care doresc sa-l revada pe celebrul cantaret au aceasta ocazie pe 5 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti, unde Demis isi va incanta admiratorii cu piese specifice sarbatorilor de iarna, colinde, dar si piese ca: „Ave Maria” „White Christmas”, „Silent Night”, „Amazing Grace”… Din playlist nu vor lipsi celebrele sale hituri: „Goodbye My Lve Goodbye!”, „Dinata Dinata” sau „My Friend The Wind”!

Preturile biletelor pentru concertul din 5 decembrie sunt urmatoarele:
– 300 lei (categoria VIP)
– 250 lei (categoria 1)
– 200 lei (categoria 2)
– 150 lei (categoria 3)
– 100 lei (categoria 4)
– 50 lei (categoria 5)

Pentru toti fanii care doresc sa il revada si asculte live pe Demis Roussos, biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, Oficiile Postale semnalizate cu Bilete.ro si online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro si EVENTIM.ro.

~~Concertul „DEMIS ROUSSOS” va avea loc pe 5 Decembrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events.~~

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

https://www.youtube.com/watch?v=4G3by1WPlvE

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »