Membrii formatiei BZN au sosit la Bucuresti si l-au vizitat pe fanul lor numarul 1!

Ieri seara membrii formatiei BZN au sosit in Bucuresti. Artistii vor sustine in seara aceasta un concert la Sala Palatului. Imediat cum au ajuns in capitala, acestia au onorat invitatia celui mai mare fan al lor si au mers acasa la el!

Cand au ajuns acasa la domnul Aurel, caci asa il cheama pe fanul lor numarul 1, cei de la BZN au ramas muti de uimire! Acesta impreuna cu familia sa (toti fani BZN) au amenajat un bar pe care l-au denumit chiar BZN, decorul acestuia fiind menit sa exprime dragostea lor fata de celebra trupa. „Ideea acestui bar a venit datorita iubirii pentru BZN. Sunt niste oameni deosebiti, simpli dar cu voci de aur!” spunea domnul Aurel despre barul dedicat formatiei preferate. Toate decoratiunile au ca tema trupa lor favorita, astfel incat toti peretii sunt acoperiti cu poze cu artistii, afise de la concertele acestora, discuri, logo-uri ale trupei favorite. Jan si Anny au fost foarte impresionati de felul in care a amenajat domnul Aurel barul, vazandu-l ca pe un adevarat muzeu dedicat lor: ”Foarte tare! Am fost intr-un muzeu, in muzeul BZN. Foarte placut!” a exclamat Anny, solista trupei.

Emotionata peste masura, familia domnului Aurel le-a daruit celor de la BZN foarte multe cadouri, printre care si cateva vinuri de colectie, din anii in care artistii si-au inceput cariera alaturi de BZN. Si cei de la BZN au fost pregatiti cu cateva surprize pentru fanii lor, daruindu-le acestora doua lucruri extrem de pretioase: un premiu obtinut de trupa in 2013 si un disc de platina din colectia lor.

Barbatul a povestit pentru Romania TV ca asculta muzica celor de la BZN de cand avea 20 de ani si ca a reusit sa-i insufle aceasta pasiune si sotiei. Atat la casatorie cat si la nunta de argint, cei doi au dansat pe melodiile olandezilor. Investitia facuta de bucurestean in barul BZN depaseste 10.000 de euro.

Celebra trupa va concerta in aceasta seara pe scena de la Sala Palatului. Fanii vor putea asculta live piese precum Blue Eyes, Blue Eyes, Dance Dance, El Condor Pasa, Mexican Night si alte hituri nemuritoare.

Pentru concertul din seara aceasta, se mai gasesc bilete ce costa intre 100 si 300 de lei. Acestea pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Muzica, Diverta, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Vanzarea online este incheiata. Biletele din categoria 5, care aveau cel mai mic pret – 50 lei, au fost epuizate. Ora de incepere a concertului este 20.00. Accesul in sala este permis de la 19.00.

http://www.youtube.com/watch?v=I-OMPZSarNU


~~Concertul „BZN” va avea loc pe 25 Octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events. Parteneri media: Magic FM, Adevarul, Click, Ring, Zile si Nopti, Sunete, Tabu, VIP, Stop To Shop, Bucharest NihgtLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, ADPM.ro, PeTeava.ro, 220.ro, InfoMusic.ro, Ziare.com, Orasulm.eu, Kudika.ro, eComunicate.ro, Cocor Media Channel, Reteaua Info-Sanatate, Spard Team si Carpat Guard.~~

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »