Mai sunt 4 saptamani pana la concertul in care Al Bano o va avea ca invitata pe Romina Power!

Albano+Carrisi+Romina+Power

Doar 4 saptamani ne mai despart de marea intalnire dintre Al Bano, fosta sa sotie si partenera de scena – Romina Power si fanii din Romania! Componentii faimosului duo au asigurat fanii ca seara de 5 noiembrie 2014 va fi de-a dreptul incredibila: „AL BANO featuring a very special guest – ROMINA POWER” va aduce fanilor cele mai mari hituri ale legendarului duo.

Renascut din propria cenusa, cel mai iubit cuplu al anilor ’80 a inceput sa straluceasca din nou, cei doi uitand de motivele care i-au facut sa stea despartiti timp de aproape doua decenii, luand-o de la capat, cel putin din punct de vedere muzical; „de la capat” e un fel de-a spune, deoarece acestia se bucura de un background muzical fabulos: milioane de albume vandute, zeci de discuri de aur si de platina, milioane de fani pe tot globul!

Cel mai recent concert al lui Al Bano a avut loc pe 5 octombrie 2014 la Casino Rama din Ontario, Canada. Artistul a concertat insa singur, nefiind insotit de Romina. Acesta a postat cateva poze pe pagina sa de Facebook, reusind sa primeasca in scurt timp o multime de like-uri si comentarii. Fanii au fost foarte incantati de concertul din Canada, insa in cele mai multe dintre comentarii fanii doreau sa stie cand va concerta alaturi de Romina: „Frumos concert, insa impreuna cu Romina esti fabulos! Cand vei veni si cu ea in Ontario?” Se pare ca romanii sunt mai norocosi decat alte popoare, deoarece ei ii vor vedea si asculta live pe amandoi, pe aceeasi scena, la fel ca atunci cand erau tineri si indragostiti!

Biletele pentru show-ul din 5 noiembrie 2014 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro! O categorie de bilete este deja epuizata, alte doua urmand sa devina indisponibile in curand!

Concertul „AL BANO featuring a very special guest – ROMINA POWER” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 Noiembrie 2014 si este organizat de Project Events.

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »