Lumina neagra – expozitie la galeria Signum

Galeria Signum ne invita la o noua expozitie: Lumina Neagra

Signum, una din cele mai active galerii de arta contemporana din Bucuresti, ne propune o noua expozitie: Lumina Neagra, semnata Elian Bacila si Constantin Sinescu.
Afis-Lumina-neagra-online

Elian Băcilă (născut în 1974) are o activitate artistică ce include expoziții personale și de grup în țară și în Olanda, Franța, Japonia, Africa, precum și participarea activă la licitații.
Elian-Bacila-Negru-luminos
Lucrări semnate de Elian Băcilă se află în patrimoniul Muzeului Național Cotroceni, în colecția postului de știri Euronews în Lyon, precum și în colecții private. Pictura sa are ca țintă trecerea de la negru la ultranegru, iar punctul cheie al expozițiilor sale este eclerajul.

Constantin Sinescu (născut în 1953 la Iași) este absolvent al Școlii de Arte Plastice, membru al U.A.P. din Romania din anul 1994, al Association Internationale des Arts Plastiques UNESCO, Paris și membru al Academia Dacoromana.
Constantin-Sinescu-Trepte-in-timp
În palmaresul său se înscriu 5 simpozioane internaționale de sculptură, peste 20 de expoziții personale și peste 30 de expoziții de grup, alături de premii și diplome de excelență pentru lucrările sale monumentale realizate în trei decenii de activitate.

Galeria de artă contemporană SIGNUM este un proiect artistic dintr-o lungă serie de inițiative de susținere a artei, întreprinse de Academia de Studii Economice din București, de-a lungul primului său secol de existență. Deschisă într-un remarcabil spațiu de expunere la parterul clădirii Facultății de Cibernetică, din Calea Dorobanților nr. 13-15 și având un profil axat pe arta abstractă și conceptuală, Galeria găzduiește expoziții de pictură, grafică, sculptură, instalație, fotografie și video, precum și alte evenimente conexe.

Organizator: Galeria de artă contemporană SIGNUM, sub egida Academiei de Studii Economice din București
Artiști: Elian Băcilă și Constantin Sinescu
Titlul expoziției: Lumina neagră. Retrospectivă
Vernisaj: vineri, 30 ianuarie 2015, între orele 18 – 22
Durata expoziției: vineri, 30 ianuarie – vineri, 27 februarie 2015
Adresa: Calea Dorobanților nr. 13-15, la parterul clădirii Facultății de Cibernetică
Website: http://signum.ase.ro
Telefon: 0723 152 762

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »