Kamelot a lansat un nou videoclip

Kamelot, formația de symphonic metal a lansat un nou videoclip al melodiei My Therapy de pe albumul Haven. Lansat de Napalm Records în 2015 este albumul pe care îl promovează prin turneul curent. Acesta este al doilea album cu Tommy Karevik la voce, după plecarea lui Roy Khan.

Thomas Youngblood, chitaristul și principala forță creatoare a formației a spus: „Albumul Haven are ca tema o lume care înnebunește. Este un nor negru care se formează deasupra lumii noastre. Noi suntem aici să găsim partea pozitivă cu un album care este în același timp întunecat și melancolic, dar și cu un spirit pozitiv, dându-i ascultătorului un Refugiu (Haven) într-o lume care a ănnebunit.Suntem foarte mândri de elementele melodiilor si diversitatea de pe Haven. ”

Despre melodie vă putem zice că este bazată pe experimentele făcute acum niște ani pe copii de care s-ar fi avut grijă în mod clinic, dar care nu au fost niciodată ținuți, iubiți sau sprijiniți. Rezultatul a fost dezastruos și dovedește că în această lume complicata care se învârte din ce în ce mai rapid, fundația efectivă a sănătății noastre și a stării de bine se bazează pe ceva foarte simplu… atingerea umană.

Urmăriți videoclipul aici:

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »