Înregistrat în România

O seară ploioasă s-a transformat într-un adevărat eveniment pentru oricine a decis să vină la concertul marca ”Înregistrat în România” din 30 mai de la Arenele Romane. Au cântat Alternosfera, Niște Băieți, Omul cu Șobolani si Luna Amară, iar DJ Hefe a întreținut atmosfera înainte de apariția pe scenă a primei trupe.

Am ajuns încă de la apariția pe scenă a Niște Băieți. Plini de energie și cu un zâmbet pe față, aceștia au interpretat melodii precum ”Cu mine de-ai fi”, ”Fată dragă”, ”Ioane, Ioane”. Au avut grijă să pregatească mulțimea strânsă in fața scenei pentru o seară minunată.

Următorii pe scenă au fost Luna Amară. Melodiile lor au întotdeauna un mesaj puternic care te pune pe gânduri, iar prin atitudinea lor, te fac să treci printr-o mulțime de stări sufletești. Au cântat melodii precum ”Dizident”, ”Gri Dorian”, ”Albastru”, ”Roșu aprins”, ”Pietre în alb”, ”Happiness provider” și ”În tine tu”.

A fost prima dată când am văzut Omul cu Șobolani pe scenă. Au schimbat muzica alternativă din țară încă din 1997 prin stilul lor unic și buna lor dispoziție. Timpul a trecut foarte repede cu ei pe scenă, iar OCS a avut grijă să ne facă să uităm de vremea urâtă cu melodii precum ”Zbor”, ”Ridică-te și mergi în mâini”, ”Xcelent”, ”Antimiorița”, ”Pandora” și ”Cine e de vină”.

Seara s-a sfârșit cu mult așteptata apariție a trupei Alternosfera. Încă din 1998, a devenit una din cele mai plăcute trupe din România. Au cântat melodii precum ”Wamintirile”, ”Singurătate”, ”Nepoata lui Gagarin”, ”Femeia Nordica”, ”Închisoare albă” și în ciuda aparențelor, ”Ploile nu vin”.

Le mulțumim organizatorilor pentru acest eveniment fabulos, trupelor pentru atmosfera minunată pe care au creat-o și tuturor celor care au îndurat ploaia și frigul pentru acest concert și pentru muzica din România. Sperăm să avem parte de cât mai multe evenimente marca ”Înregistrat în România”.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »