Indrazneste sa fii erou urban la BikeFest 2014

Indrazneste sa fii erou urban la BikeFest 2014,
13 – 14 septembrie, Parcul Izvor

Daca esti biciclist urban, Asociatia Green Revolution impreuna cu Raiffeisen Bank te provoaca sa indraznesti sa fii erou urban la BikeFest!

Cuvantul de ordine, pentru cea de-a patra editie a BikeFest 2014, este INDRAZNESTE! Vara s-a terminat, dar nu si sezonul de pedalat. Asa ca, indiferent de vreme si echipata corespunzator, bicicleta te ajuta sa razbati traficul si provocarile urbane.

Pe 13 si 14 septembrie, in Parcul Izvor, toti biciclistii urbani petrec si se intrec la BikeFest la cele mai tari competitii! Fie ca ai un fixie, un mountain bike, o cursiera, o bicicleta vintage sau o bicicleta I’Velo te asteptam la BikeFest, un eveniment dedicat oamenilor frumosi care sustin bicicleta si tot ceea ce inseamna ea!

descărcare

Timp de 2 zile vei avea parte de competitii, una si una, multa distractie, adrenalina si bucuria de a participa la cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor de oras!

INDRAZNESTE:

1. Sa fii erou urban la I’Velo Pentathlon, o competitie care iti va testa rezistenta, viteza si iti va impinge limitele la maximum. Ai un circuit de 5 probe, distribuite pe un traseu de 3 km, din care iti garantam ca nu lipsesc originalitatea, noutatea, distractia, efortul, insa toate vor face un traseu fara egal. Baietii vor totaliza aproximativ 10 km cu toate probele, iar fetele, 7 km. Este e o cursa din care tu iesi invingator, este o cursa cu tine, in care iti vei testa limitele si te vei distra. Ocolirea gropilor, urcatul scarilor cu bicicleta in spate, slalomul prin trafic, toate provocarilor zilnice din traficul bucurestean vor fi o adevarata demonstratie de rezistenta si energie la Pentathlon 2014! Daca nu te-ai inscris inca, o poti face acum: Inscrie-te gratuit aici: http://bikefestromania.ro/inscrie-te/
2. Sa pedalezi pentru o cauza nobila in Turul ciclist caritabil! Pedalam pentru copii care nu au si nu isi permit o bicicleta. Asa ca, vino impreuna cu alti 19 prieteni, caci pentru fiecare 20 de biciclisti prezenti in tur, vom dona o bicicleta unui copil care are mare nevoie de ea.
3. Sa iti testezi rezistenta fizica la cel mai mare maraton de cycling si aerobic, powered by World Class. 300 de biciclete, cei mai buni instructori si cele mai energice 5 ore de pedalat impreuna cu o multime de oameni pozitivi si puternici. Inscrierile se fac pewww.worldclass.ro.
4. Sa inveti sa mergi pe bicicleta sau sa faci o surpriza cuiva drag in cadrul Scolii de biciclete powered by Nescafé 3in1! Timp de doua zile, ii invatam pe incepatorii in ale mersului pe bicicleta cum sa pedaleze cu usurinta in trafic. Pentru inscrieri, trimite un mail la office@greenrevolution.ro

5. Sa vezi unde te poate duce pasiunea alaturi de cei mai tari bikeri din tara vor face spectacol cu trick-urile lor.
6. Sa te distrezi la Doi pe bicicleta, cea mai amuzanta competitie dedicata cuplurilor, prietenilor sau familiei.
Si daca ti se pare ca vom facem destul de multe in doar 2 zile, te anuntam ca avem si alte surprize.
BikeFest este despre tine si prietenii tai, este despre distractie, relaxare si buna dispozitie. La BikeFest razi cu gura pana la urechi la un spectacol genial de stand up comedy, canti impreuna cu noi la cele mai tari concerte, te bucuri de o zona de relaxare cu muzica, bauturi, racoritoare, inghetata si alte bunatati si, daca ai vrei sa pleci si cu un suvenir, ai de unde alege: cele mai frumoase obiecte handmade din oras te asteapta.

Daca vrei sa fii tinut la curent cu tot ceea ce inseamana BikeFest, urmareste site-ul http://bikefestromania.ro/ si pagina de facebook https://www.facebook.com/BikeFestRomania.

Te asteptam pe 13 si 14 septembrie la BikeFest!

BikeFest este un eveniment organizat in scopul consolidarii comunitatii de biciclisti si promovarii bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, in cadrul celor doua zile de eveniment vor fi organizate activitati cu si despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »