Gala Studenților Români din Străinătate Află cine sunt finaliștii Concursului pentru Excelență Academică în Străinătate!

Pentru al cincilea an consecutiv, Liga Studenților Români din Străinătate îi va premia pe cei mai buni studenți români din țară și din străinătate în cadrul unui eveniment de excepție. Gala Studenților Români din Străinătate va avea loc în data de 8 ianuarie 2014 la Palatul Parlamentului în București.

 

200 de tineri români s-au înscris în cursa pentru Marele Premiu LSRS: Studentul Român al Anului din Străinătate. Dintre aceștia, aproape 50 de finaliști au fost selectați pentru cele 8 categorii ale Competiţiei „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate”pentru anul universitar 2012-2013. Aflați cine sunt acești tineri excepționali cu rezultate deosebite atât în plan academic, cât și extra-curricular accesând website-ul evenimentului: http://gala.lsrs.ro/gala-lsrs/gala-2014/finalisti/. Selecţia finală a candidaților este realizată de către Comisia de evaluare prezidată, ca în fiecare an, de Dl. Prof. Univ. Dr. Acad. Ionel Haiduc, Preşedinte al Academiei Române. Membrii Comisiei de evaluare a acestei ediții sunt Dl. Florin Codre, Dl. Mircea Tudor, Dl. Dumitru Prunariu, Dl. Prof. Univ. Dr. Adrian Streinu Cercel, Dl. Prof. Univ. Dr. Eliot Sorel și Dl. Prof. Univ. Dr. Adrian Gheorghe.

 

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate. La început de 2014, evenimentul va reuni la Palatul Parlamentului studenți și tineri profesioniști, personalităţi din mediul academic și sectorul public, din mediul de afaceri şi cel neguvernamental. Totodată, la eveniment vor urca pe scenă tineri artiști români de renume internațional, alături de care invitații și membrii Ligii vor sărbători 5 ani de existență a LSRS.

 

Participare.Lista de înscriere la Gală este încă deschisă. Cei care doresc să participe pe 8 ianuarie 2014 la Gala Studenților Români din Străinătate la Palatul Parlamentului sunt invitați să-şi rezerve un loc în sală completând formularul disponibil pe www.gala.lsrs.ro. Accesul este gratuit și se va realiza exclusiv pe baza listelor de înscrieri.

 

Sponsori:, Renault, Voicu&Filipescu, British Council

Parteneri logistici: Qual Media, Agenția Națională pentru Programe Comunitare, Dezvoltare Educațională și Formare Profesională, Hotel IBIS Gara de Nord

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Internațional, Radio Transilvania, Adevărul, Evenimentul Zilei, CasaMia TV, Revista Artout, Ziare.com, Realitatea.net, AcademicLink, Edu-News, Expres Național, OnlineStudent, România Pozitivă, Studentie.ro.           

Susținem și ne susțin: Fulbright, Campus France, Rotary, Rotaract, Rotaract Triumph, Inspire Business, Succes în România, Akcees, Student Sport, Educativa, Organizația pentru Dezvoltarea Afacerilor în Societate (ODAS), Benetone Band, Revista Artout, AIESEC, UEFISCDI.

 

Contact:

Adina Vințan                                                  Alexandra Sasu

Coordonator Gala LSRS 2014                        Vicepreşedinte Comunicare                     

adina.vintan@lsrs.ro                                        alexandra.sasu@de.lsrs.ro

0722 697 550                                                     0726 339 256          

                                                           

 

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.

 

LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.

 

LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »