Expozitia "This is my voice"

 

Expozitia “This is my Voice!”

40 de voci tacute vorbesc prin fotografie

Asociatia Euroarte va invita la expozitia foto “This is my voice!”, ce prezinta o selectie de fotografii realizate de 40 de tineri surdo-muti din Romania si Polonia in cadrul  modulelor de Photovoice derulate in perioada mai-septembrie 2011. Proiectul este  Finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, Actiunea 1.3, Proiecte pentru democratie participativa.

 

 

 

 

Expozitia foto “This is my voice!”, va fi vernisata in data de 6 octombrie 2011, orele 18.30, la Casa de Cultura a Studentilor din Calea Plevnei, nr. 61, Bucuresti in prezenta autorilor si invitatilor acestora – reprezentanti ai presei, ai autoritatilor si factorilor de decizie din domenii de interes social.  

Expozitia va ramane deschisa publicului vizitator, in Bucuresti, in perioada 6 octombrie – 5 noiembrie 2011.

In cadrul vernisajului se vor proiecta  filmuletele scurt metraj “This is my voice!” create de tinerii participanti in timpul unui workshop comun la Bucuresti, dar si imagini de la Making of.

In lunile urmatoare (noiembrie 2011 – mai 2012) expozitia “This is my voice!” va fi itinerata la Craiova, Cluj si Varsovia, in comunitatile tinerilor participanti, dupa urmatorul program:

 

15-30 noiembrie 2011– Centrul Militar Craiova – Asociatia Fotoclubul "Mihai Dan-Calinescu" Craiova;

1 februarie- 3 martie 2012 – Biblioteca Judeteana Octavian Goga Cluj;

martie 2012 – Sediul Polish Deaf Association din Varsovia, Polonia.

 

Va asteptam la expozitie, la vizionare si la discutii, pentru ca, fara sonor, “This is my voice!” va vorbeste prin fotografie!

Mai multe informatii despre acest proiect puteti gasi la: www.thisismyvoice-photovoice.blogspot.com

 

Nota: Acest proiect este finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Aceasta comunicare reflecta  doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta  responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »